Τι ζητάει η Λεβάντε για Ντιόπ

Δημήτρης Τομαράς
gazzetta default image fallback

bet365

Στα 3,5 εκατ. ευρώ τοποθετεί την τιμή του Πάπε Ντιόπ η ομάδα της Λεβάντε, που έχει την διάθεση να περιμένει και άλλο τον Ολυμπιακό.

Ο Ντιόπ σύμφωνα με την Λεβάντε πρέπει να παραχωρηθεί στο ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ. Σε μία τέτοια τιμή ο σύλλογός του θα τον έδινε στον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο. Την ίδια στιγμή ο Ολυμπιακός -σύμφωνα με τους Ισπανούς- έφτασε έως τα 2,5 εκατ. ευρώ. Αυτό δείχνει πως υπάρχει διαφορά της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ. Η ισπανική ομάδα από την πλευρά της θέλει να περιμένει και την επόμενη κίνηση των Πειραιωτών. Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν... ξεχάσει τον Σαντόμ με τον γαλλικό Τύπο να επισημαίνει πως συνεχίζουν να ψάχνονται για την απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα