Καταλάν: «Απορρίψαμε προσφορά για Ντιόπ»

Δημήτρης Τομαράς
Καταλάν: «Απορρίψαμε προσφορά για Ντιόπ»

bet365

Ο πρόεδρος της Λεβάντε ισχυρίστηκε πως η Λεβάντε δεν έκανε δεκτή πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Πάπε Ντιόπ.

Ο Κίκο Καταλάν σε τοποθετήσεις του που δημοσιεύτηκαν στα ισπανικά media επισήμανε πως η Λεβάντε απέρριψε και την δεύτερη πρόταση που έκανε ο Ολυμπιακός για τον Πάπε Ντιόπ. «Είναι γεγονός πως μας έγινε πρόταση για τον Ντιόπ από τον Ολυμπιακό, την οποία δεν κάναμε αποδεκτή. Δεν υπήρξε άλλη διαπραγμάτευση ή επικοινωνία. Όμως η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.

Αυτήν την στιγμή με τα δεδομένα που υπάρχουν είναι δύσκολο να προχωρήσει μία μεταγραφή του παίκτη. Για να αλλάξει αυτό θα πρέπει να έχουμε μία διαφορετική πρόταση, που να είναι καλύτερη. Εμείς θέλουμε να μείνει ο Πάπε και θα πρέπει να σκεφτεί και ο ίδιος το σοβαρό ενδεχόμενο να είναι μαζί μας και τη νέα σεζόν». Τέλος συμπλήρωσε για την υπόθεση ότι «εμείς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το τέλος των μεταγραφών. Θα δούμε έως τότε τι θα γίνει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα