Ελπίδες για Φρίμπονγκ, για το θαύμα με Ντελ Πιέρο στον ΟΦΗ

Ελπίδες για Φρίμπονγκ, για το θαύμα με Ντελ Πιέρο στον ΟΦΗ

Φώτης Καρακούσης
Ελπίδες για Φρίμπονγκ, για το θαύμα με Ντελ Πιέρο στον ΟΦΗ

bet365

Μπορεί αρχικά να φάνηκε ως ένα άπιαστο όνειρο (το λιγότερο), ωστόσο στον ΟΦΗ προσπαθούν να κάνουν το τεράστιο μπαμ, φέρνοντας στην Ελλάδα τον μεγάλο Αλεσάντρο Νελ Πιέρο. Ζωντανό του Φρίμπονγκ, παρά το δημοσίευμα για όχι του παίκτη στους Κρητικούς.

Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα μεταγραφικά του ΟΦΗ, με τους Κρητικούς να προσπαθούν να κάνουν ένα μεγάλο και ένα τεράστιο μπαμ. Το μεγάλο είναι η πιθανή απόκτηση του Εμμάνουελ Φρίμπονγκ και το τεράστιο αυτό της μεταγραφής που μοιάζει άπιαστο όνειρο, του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο.

Για Ντελ Πιέρο

Στα πρώτα δημοσιεύματα η αλήθεια είναι πως πολλοί έκαναν λόγο για μυθεύματα, μιας και παρότι ο τεράστιος Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο έχει φτάσει στα 39, είναι ακόμα σε θέση να παίρνει συμβόλαια ύψους 2.500.000 ευρώ. Ποσό που σίγουρα ο ΟΦΗ, ομάδα για την οποία γράφτηκε πως ενδιαφέρεται, όχι μόνο δεν μπορεί να δώσει, αλλά ούτε καν να προσεγγίσει,

Ωστόσο η αλήθεια είναι πως οι Κρητικοί θέλουν να πετύχουν το απόλυτο μπαμ και να κάνουν όλο τον κόσμο να στρέψει τα φώτα επάνω τους. Που ποντάρουν; Φυσικά στον επίσης τεράστιο ως παίκτη και νυν προπονητή, Τζενάρο Γκατούζο. Ο κόουτς της ομάδας είναι πολύ καλός φίλος με τον Ντελ Πιέρο και τις τελευταίες ημέρες προσπαθεί να τον πείσει να έρθει στην Ελλάδα.

Η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του, μιας και μιλάμε για εξαιρετικά μεγάλη διαφορά στο οικονομικό σκέλος, όμως σε μια φιλία μπορούν όλα να γίνουν και τελικά ο Μεγαλέξανδρος να αγωνιστεί στον ΟΦΗ. Εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο, όπως άλλωστε τονίζουν και στην ομάδα της Κρήτης.

Υπάρχει θέμα με Φρίμπονγκ

Εκτός από την περίπτωση του Ντελ Πιέρο, όπου και μιλάμε για ένα μεγάλο θαύμα αν προχωρήσει, υπάρχει και αυτή του 22χρονου Γκανέζου με αγγλικό διαβατήριο Εμμάνουελ Φρίμπονγκ. Για τον συγκεκριμένο μέσο, υπήρξαν δημοσιεύματα από την Αγγλία που τον θέλουν να λέει όχι στον ΟΦΗ, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι, με τον μάνατζέρ του να συνεχίζει τις επαφές με τους Κρητικούς, προκειμένου ο πελάτης του να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Το τι θα γίνει θα το ξέρουμε σύντομα, όμως το δεδομένο είναι πως δεν μιλάμε για μια χαμένη υπόθεση για τον ΟΦΗ, κάθε άλλο θα λέγαμε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα