Μαντούρο: «Ένα γρήγορο γκολ για την πρόκριση»

Μαντούρο: «Ένα γρήγορο γκολ για την πρόκριση»

Απόστολος Παγώνης
Μαντούρο: «Ένα γρήγορο γκολ για την πρόκριση»

bet365

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο μίλησε για το αυριανό (28/8) παιχνίδι με την Ζίμπρου υποστηρίζοντας πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να πετύχει ένα γρήγορο και με την στήριξη του κόσμο να πάρει την πρόκριση.

Ο Μαντούρο αρχικά αναφέρθηκε στην αντίδραση του ΠΑΟΚ μετά την ήττα στο πρώτο ματς:
«Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για όλους. Είναι ποδόσφαιρο αυτά τα αποτελέσματα έρχονται. Η Ζίμπρου στον πρώτο αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες, ελπίζω να δημιουργήσουμε και εμείς αύριο».

Για το γεγονός ότι υπάρχει η αίσθηση ότι ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα προκριθεί εύκολα: «Όπως ξέρετε παίζουμε δυνατά στην Τούμπα, μπροστά στους φιλάθλους μας και αύριο όλοι μαζί οι φίλαθλοι και οι παίκτες θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα κερδίσουμε».

Για το μεγάλο κίνητρο του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα και θα προσπαθήσουμε αύριο να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη».

Αν τον προβληματίζει κάτι από την Ζίμπρου: «Στο πρώτο παιχνίδι το πιο επικίνδυνο ήταν όταν εμείς πηγαίναμε μπροστά και αφήναμε κενά στην άμυνα, αυτό πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει αύριο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ».

Για το αγωνιστικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ: «Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι καλή, ο αντίπαλος δεν σκοράρει εύκολα απέναντί μας το δείξαμε και κόντρα στην Ιντερ. Εμείς δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε τόσο συχνά».

Για την ήττα στο πρώτο παιχνίδι: «Στο πρώτο παιχνίδι φτιάξαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος περίμενε το λάθος μας και δυστυχώς το κάναμε στο τέλος και σκόραρε. Αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα