Oι επόμενοι στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Oι επόμενοι στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δήμος Μπουλούκος
Oι επόμενοι στόχοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

bet365

Ο Ντι Μαρία είναι και επίσημα παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Λουϊς Φαν Χάαλ θέλει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας. Προβάδισμα Βιδάλ...

Ο νούμερο ένα στόχος παραμένει ο Αρτούρο Βιδάλ. Ο μέσος της Χιλής είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά η Γιουβέντους απέρριψε κάθε κρούση που της έγινε. Ωστόσο μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου δεν αποκλείεται να επανέρθει η αγγλική ομάδα με νέα πρόταση. Σύμφωνα πάντως με την σημερινή Gazzetta dello Sport οι δύο ομάδες συμφώνησαν για τη μεταγραφή του Βιδάλ, ενώ και ο αγγλικός Τύπος επιβεβαιώνει ότι είναι σε προχωρημένο σημείο οι επαφές.

Από την Αγγλία, υπάρχει ο Τζό Αλεν της Λίβερπουλ με τη Γιουνάιτεν να ετοιμάζει πρόταση 25 εκατομμυρίων ευρώ για να πάει τον ταλαντούχο μέσο.

Από εκεί και πέρα, ο Φαν Χάαλ εμπιστεύεται τους συμπατριώτες του. Ο Νάιτζελ Ντε Γιονγκ είναι από τα αγαπημένα παιδιά του Ολλανδού προπονητή, όπως φάνηκε ξεκάθαρα και από το γεγονός ότι ήταν βασικός στο Μουντιάλ. Με την προσθήκη του η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ενισχυθεί σημαντικά στη μεσαία γραμμή, αλλά είναι άγνωστο εάν η Μίλαν θέλει να τον δώσει.

Υπάρχει και ο Μπλιντ, για την αριστερή πλευρά της ομάδας, με τον 24χρονο ποδοσφαιριστή να μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της πλευράς. Σχετικά πιο εύκολη περίπτωση, καθώς ο Αγιαξ πουλά τους παίκτες του, αρκεί να πάρει τα χρήματα που θέλει.

Τελευταία λύση είναι ο Κέβιν Στρούτμαν. Ο άσος της Ρόμα θα ήταν στην κορυφή της λίστας του Φαν Χαάλ, εάν δεν ήταν τραυματίας, από τον περασμένο Μάρτιο. Μάλιστα παρότι το καλοκαίρι ανέβασε στροφές, έπαθε υποτροπή και θα μείνει άλλες οκτώ εβδομάδες εκτός γηπέδων. Αν γίνει καλά ως τον Ιανουάριο και δεν αποκτηθεί ο Βιντάλ, ίσως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προχωρήσει σε επίσημη πρόταση.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα