H πρώτη μέρα του Μανωλά στην Ρώμη

Δημήτρης Τομαράς
H πρώτη μέρα του Μανωλά στην Ρώμη

bet365

Ο Κώστας Μανωλάς είχε μία... γεμάτη πρώτη ημέρα με την Ρόμα. Η συνύπαρξή του με τον... παλιό Βασίλη Τοροσίδη και η γνωριμία του με τον Ρούντι Γκαρσία.

Ένα ταξίδι (σ.σ. από την Αθήνα στην Ρώμη) και αρκετές μετακινήσεις για τις εξετάσεις και τις υπογραφές περιλάμβανε η πρώτη ημέρα του Κώστα Μανωλά στην Ρόμα. Διαβάστε στο Gazzetta.gr το ιδιαίτερα βαρύ πρόγραμμα του διεθνούς στόπερ που ανακοινώθηκε το βράδυ της Τρίτης από τον ιταλικό σύλλογο:

11.20: Ο Κώστας Μανωλάς είναι ήδη στην Ρώμη για τις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις. Ο παίκτης αποθεώθηκε κατά την άφιξή του στην ιταλική πρωτεύουσα.

11.50: Ο παίκτης έχει αρχίσει τα τεστ, με το ιατρικό επιτελείο της Ρόμα να μένει απόλυτα ικανοποιήμενο. Ο Μανωλάς το απόγευμα θα προπονηθεί κανονικά και θα γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες. Έχουν αρχίσει να διαρρέουν νούμερα για το deal (13 εκατ. ευρώ + 2 εκατ. ευρώ ως μπόνους).

13.30: Ο διεθνής στόπερ ολοκλήρωσε τις εξετάσεις του με επιτυχία. Όλα είναι έτοιμα για τις υπογραφές.

15:30: Ο Βασίλης Τοροσίδης λειτουργεί ως... ξεναγός για τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και νυν στην Ρόμα. Τον καλωσορίζει στην πόλη και την ομάδα, του δείχνει τις εγκαταστάσεις της Τριγκόρια και τον συστήνει σε ανθρώπους της ομάδας.

15:45: Ο Μανωλάς μιλάει με τον προπονητή της Ρόμα, Ρούντι Γκαρσία, για αρκετά λεπτά. Οι δύο άνδρες κάνουν την πρώτη τους κατ' ιδίαν συνομιλία με τον παίκτη να αποκτά πλήρη εικόνα για τις εγκαταστάσεις της ομάδας. Ακολούθως, μετέχει στο προπονητικό πρόγραμμα του συλλόγου.

21:00: Η Ρόμα ανακοινώνει επίσημα την απόκτησή του για τα επόμενα 5 χρόνια. Οι υπογραφές των δύο πλευρών είχαν πέσει νωρίτερα. Τα ποσά είναι 13 εκατ. ευρώ για την μεταγραφή και 2 εκατ. ευρώ για μπόνους και εκπλήρωση στόχων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα