Τερεζόπουλος: «Στον Πανιώνιο δεν αρμόζει το αντιποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Τερεζόπουλος: «Στον Πανιώνιο δεν αρμόζει το αντιποδόσφαιρο»

bet365

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος μίλησε για τη νίκη του Πανιωνίου επί του Εργοτέλη, την φιλοσοφία του, αλλά και για τον επιθετικό που ψαχνουν οι Νεοσμυρνιώτες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6:

Για τις δυσκολίες που συνάντησε, αναλαμβάνοντας την ομάδα: «Ήταν αρκετά δύσκολο, διότι η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα. Η διοίκηση έκανε μεγάλο αγώνα και η ψυχολογία των ποδοσφαιριστών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή. Η προετοιμασία όμως κύλησε αρκετά καλά. Είχαμε απειρία στην προετοιμασία και έπρεπε να μοντάρουμε γρήγορα την ομάδα».

Για το επιθετικό ποδόσφαιρο που έπαιξε κόντρα στον Εργοτέλη: «Η φιλοσοφία της ομάδας θα είναι αυτή. Πρέπει να είναι αυτή. Αρμόζει η φιλοσοφία της ομάδας με τη δική μου. Δεν πρέπει να της ταιριάζει το αντιποδόσφαιρο. Δεν είναι εύκολο αυτό, αλλά έτσι πρέπει να λειτουργεί ένας νέος προπονητής, που έχει νεαρούς ποδοσφαιριστές. Καλό είναι να κοιτάς την άμυνα σου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι θέαμα. Ο κόσμος έρχεται στο γήπεδο για να χαρεί. Πρέπει όλες οι ομάδες να κρατάνε κορμό και με δύο-τρεις προσθήκες να διατηρούν τη φιλοσοφία τους».

Για την απόδοση κόντρα στον Πανιώνιο και το πρόβλημα στα στημένα: «Χθες νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά. Σίγουρα είχαμε θέμα με τα στημένα. Οι φάσεις που έκανε ο αντίπαλος δεν ήρθαν στην κανονική ροή του παιχνιδιού. Ο Αυλωνίτης έχει εμπειρία και εμάς θα μας βοηθήσει πάρα πολύ. Ενδεχομένως να μας επηρέασε το γρήγορο γκολ και ήμασταν νευρικοί μετά από αυτό. Σίγουρα οφείλεται και στα κορμιά, αλλά γενικότερα πέραν του Γιοβάνοβιτς δεν ήταν πολύ ψηλοί οι παίκτες του Εργοτέλη».

Για την αναζήτηση επιθετικού: «Δεν έχουμε κατασταλάξει στον επιθετικό. Υπάρχουν εισηγήσεις, αλλά δεν έχουμε επιλέξει τον παίκτη για την αυτήν τη θέση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα