«Δεν αποκλείω να μείνει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
«Δεν αποκλείω να μείνει ο Μανωλάς στον Ολυμπιακό»

bet365

Tην ώρα που υπάρχουν διαρκώς δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον της Ρόμα για το Μανωλά, ο μάνατζερ του δηλώνει ότι μπορεί και να μείνει στον Ολυμπιακό!

Πολλά δημοσιεύματα της Δευτέρας στην Ιταλία, ανέφεραν το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Κώστα Μανωλά. Ωστόσο, ο μάνατζερ του παίκτη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος τόνισε στο «tuttomercatoweb» ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με τη Ρόμα. «Οι φήμες για τον Μανωλά στην Ιταλία κυκλοφορούν εδώ και μήνες, αλλά η αλήθεια είναι πως για την ώρα δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Δεν έχουμε ακούσει τίποτα από τη Ρόμα. Επιβεβαιώνω πως υπήρξαν επαφές με μεγάλους συλλόγους, αλλά για την ώρα δεν αποκλείω να μείνει στον Ολυμπιακό», είπε στην ιταλική ιστοσελίδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα