Ξεχνάει Καλλονή ο ΠΑΟΚ, σκέφτεται Ζίμπρου

Ξεχνάει Καλλονή ο ΠΑΟΚ, σκέφτεται Ζίμπρου

Gazzetta team
Ξεχνάει Καλλονή ο ΠΑΟΚ, σκέφτεται Ζίμπρου

bet365

Παρελθόν αποτελεί για τους παίκτες του ΠΑΟΚ η ισοπαλία με την Καλλονή στο πρωτάθλημα καθώς το μυαλό όλων βρίσκεται στον επαναληπτικό των πλέι οφ του Europa League κόντρα στη Ζίμπρου.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ξεκίνησε το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στην Καλλονή ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης και αποθεραπείας και οι υπόλοιποι δούλεψαν στη φυσική κατάσταση με σπριντ και στα τελειώματα, ενώ το η προπόνηση περιελάμβανε και δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κυριάκος Σαββίδης που αποχώρησε από τον αγώνα της Κυριακής με κάκωση στον αριστερό αστράγαλο, αλλά κι ο Γιώργος Τζαβέλλας, ο οποίος αισθανόταν ενοχλήσεις στον προσαγωγό. Οι δύο ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν πιο χαλαρά, προκειμένου να είναι στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα της Πέμπτης (28/8).

Ο Γιάννης Σκόνδρας κατά τη διάρκεια της προπόνησης δέχτηκε ένα χτύπημα στη γάμπα και η περίπτωσή του θα αξιολογηθεί στην προπόνηση της Τρίτης (26/8) που θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 στη Νέα Μεσημβρία.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα