Aλλαγές ετοιμάζει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

Aλλαγές ετοιμάζει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Aλλαγές ετοιμάζει ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ

bet365

Μπορεί από τη σύσκεψη κορυφής του ΠΑΟΚ να μην βγήκε κάτι χειροπιαστό, αλλά όπως φαίνεται ο Ιβάν Σαββίδης είναι έτοιμος για μεγάλες αλλαγές.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης εκνευρισμένος από όσα έγιναν μετά τη λήξη του αγώνα με την Καλλονή, συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη στο ξενοδοχείο MAΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ με όλα τα κορυφαία στελέχη της ομάδας. Εκεί συζητήθηκε η κατάσταση στον ΠΑΟΚ αλλά δεν λήφθηκαν αποφάσεις.

Στη σύσκεψη που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, εκτός των παραγόντων, παραβρέθηκε και ο Αγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος πέρασε από το ξενοδοχείο και είπε την άποψη του.

Ωστόσο σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ετοιμάζει αποφασιστικές κινήσεις, ξεκινώντας από μεταγραφές με στόχο την ενίσχυσή της ομάδας, ώστε να καλυφθούν τα κεντά και να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη συνέχεια. Επίσης ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται αποφασισμένος να αυξήσει τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο της Τούμπας, ώστε να μην ξανασυμβούν παρατράγουδα, ενώ θα προχωρήσει και σε οργανωτικές αλλαγές στην ΠΑΕ με νέες αλλαγές σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Ο Ιβάν Σαββίδης θα μείνει όλη την εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη και έχει το χρόνο να πάρει τις αποφάσεις του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα