Περέιρα: «Δεν ήταν απολύτως τίποτα»

Απόστολος Παγώνης
Περέιρα: «Δεν ήταν απολύτως τίποτα»

bet365

Δεν μπορούσε να πιστέψει πως αποβλήθηκε ο Φακούντο Περέιρα και σε ανάρτησή του ξεκαθάριζε πως δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, ήταν συνολικά ο καλύτερος παίκτης του ΠΑΟΚ στο ματς με την Καλλονή, όμως δεν πρόλαβε να το χαρεί αυτό, όχι μόνο γιατί η ομάδα του δεν νίκησε, αλλά και γιατί ο ίδιος αποβλήθηκε. Ο λόγος για τον Φακούντο Περέιρα, με τον Αργεντίνο να μην μπορεί να πιστέψει πως αντίκρισε την απευθείας κόκκινη και με ανάρτησή του στο twitter να τονίζει: «Δεν ήταν απολύτως τίποτα. Κράτησα τον αντίπαλο για να μην τραυματιστούμε και είδα την κόκκινη κάρτα».

«Το αποτέλεσμα αυτό μας πεισμώνει για την συνέχεια»

Στην συνέχεια ο Περέιρα μιλώντας κατά την βράβευσή του ως πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αρχικά μίλησε και πάλι για την περίπτωση της αποβολής τους τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Είμαι χαρούμενος για το γκολ και χαρούμενος που το πέτυχα στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδό μας. Μου αφήνει πικρή γεύση η αποβολή μου. Μόνο ο διαιτητής την είδε σε όλη την Ελλάδα. Δεν ξέρω τι πραγματικά είδε. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω τον αντίπαλό μου να μην πέσει. Από εκεί και πέρα τα είδατε όλα εσείς».

Για τα πρώτα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματά μας. Αλλά αυτό μας πεισμώνει και πρέπει σίγουρα να δουλέψουμε παραπάνω».

Για τον αγώνα με την Ζίμπρου: «Έχουμε 4-5 μέρες σκληρής δουλειάς για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα λιγκ. Πρέπει να δουλέψουμε, να διορθώσουμε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό το στιλ παιχνιδιού που θα παίξει ο αντίπαλός μας, μετά τη νίκη του με 1-0 στον πρώτο αγώνα».

Για την θέση που αγωνίζεται: «Μου αρέσει και με βολεύει να παίζω πίσω από τον επιθετικό. Τσι έχω πολλές ευκαιρίες να μοιράσω το παιχνίδια και να κάνω πολλές επιθέσεις. Σήμερα είχα την ευκαιρία να κάνω 1-2 επιθέσεις παραπάνω και μου άρεσε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα