Στην Αθήνα τελευταία προπόνηση για Εργοτέλη

Gazzetta team
Στην Αθήνα τελευταία προπόνηση για Εργοτέλη

bet365

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Εργοτέλης, με του Κρητικούς να κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα της Δευτέρας (21:30) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Εκτός αποστολής ο Μπαμ Μπαμ.

Έφτασε στην Αθήνα ο Εργοτέλης, για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Οι Κρητικοί, θα προπονηθούν την Κυριακή στην Αθήνα, με μοναδική απουσί αυτή του Μπαμ Μπαμ και των νεοαποκτηθέντων Κούρεζ, Στογιάνοβιτςμ Παμλίδη και Φιντέλεφ.

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Ζ. Καβουσάκης, Τ. Τσέρνι, Μ. Λυκογιάννης, Μ. Τζανακάκης, Β. Ρέντζας, Μ. Πίτσος, Μέγι, Μ. Γιοβάνοβιτς, Γ. Σαϊνάτι, Α. Μπουρσέλης, Ρ. Στράους, Κ. Καζναφέρης, Β. Κοζορώνης, Άλαν, Μ. Γιουσούφ, Μπρούνο, Λεονάρντο, Α. Χαντί, Γ. Παμλίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα