Καντιμοίρης: «Πιο επιθετική η Βέροια»

Καντιμοίρης: «Πιο επιθετική η Βέροια»

Gazzetta team
Καντιμοίρης: «Πιο επιθετική η Βέροια»

bet365

Ο Γιώργος Καντιμοίρης τόνισε πως η Βέροια θα είναι πιο επιθετική φέτος σε σχέση με πέρυσι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας της Βέροιας στην κάμερα της NOVA

Για την πρεμιέρα του εφετινού πρωταθλήματος: «Σίγουρα η αρχή είναι δύσκολη. Είναι μια καινούργια χρονιά. Είμαστε μια καινούργια ομάδα, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε να δείξουμε αυτά που έχουμε δουλέψει στην προετοιμασία. Αν καταφέρουμε, που πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θα είναι μια μεγάλη βοήθεια για τη συνέχεια».

Για την Ξάνθη: «Δε σημαίνει τίποτα που η Ξάνθη πέρυσι έπαιξε στα μπαράζ. Κάθε χρονιά είναι καινούργια. Έχουμε παίξει και φιλικό με την Ξάνθη και είναι μια πολύ καλή ομάδα, με ένα καινούργιο προπονητή και θα γίνει πιστεύω ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι».

Για τη Βέροια: «Σίγουρα θα είναι μια πιο επιθετική ομάδα. Έχουν έρθει αξιόλογα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε εμείς οι παλιοί να τους βοηθήσουμε και να δείξουν και αυτοί το ταλέντο τους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα