Μίλησε με Ρομπέρτο, Σαβιόλα και Κατσουράνη ο Σάμαρης

Μίλησε με Ρομπέρτο, Σαβιόλα και Κατσουράνη ο Σάμαρης

Gazzetta team
Μίλησε με Ρομπέρτο, Σαβιόλα και Κατσουράνη ο Σάμαρης

bet365

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπενφίκα έπειτα από κουβέντα που είχε με τους Ρομπέρτο, Σαβιόλα και Κατσουράνη.

Ο διεθνής μέσος πληροφορήθηκε τα πάντα για τους «αετούς» από τους τρεις παίκτες, οι οποίοι στο παρελθόν αγωνίστηκαν με την φανέλα της Μπενφίκα.

«Είμαι πολύ υπερήφανος που ήρθα σε μία φανταστική ομάδα, όπως η Μπενφίκα, με πολλούς οπαδούς και εξαιρετικές συνθήκες. Επίσης, είμαι γενικά πολύ χαρούμενος με όλο αυτό που γίνεται και γι' αυτό θέλω να εμπλακώ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Η Μπενφίκα θα με βοηθήσει να γίνω καλύτερος παίκτης και άνθρωπος. Θα είμαι πλέον πιο δυνατός να διαχειριστώ την πίεση που υπάρχει εδώ. Εάν η ομάδα νικάει και κατακτά τίτλους, τότε αυτό είναι καλό και για μένα.

Ελπίζω να μάθω γρήγορα πορτογαλικά, ώστε να συνεννοούμαι καλύτερα με τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Είμαι δημιουργικός μέσος, αλλά μπορώ να αγωνιστώ και ως αμυντικό χαφ. Γενικά, μπορώ να προσαρμοστώ σε ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής μου», δήλωσε αρχικά ο Ανδρέας Σάμαρης

Για να συμπληρώσει: «Μίλησα με τον Σαβιόλα, τον Ρομπέρτο και τον Κατσουράνη και μου είπαν πως η Μπενφίκα είναι μία μεγάλη ομάδα με πολλούς οπαδούς. Με χαροποίησαν όσα μου είπαν και γι' αυτό ήρθα. Η Μπενφίκα είναι από τις ομάδες που σου αρέσει να βλέπεις. Έχω παρακολουθήσει αρκετές αναμετρήσεις της, εκτός από τις δύο που έπαιξα με τον Ολυμπιακό. Πιστεύω πως δεν είναι τυχαίο που κατέκτησε τρεις τίτλους, χάνοντας το Europa League στις λεπτομέρειες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα