Νέο συμβόλαιο στον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Νέο συμβόλαιο στον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Νέο συμβόλαιο στον Μπεργκ ο Παναθηναϊκός

bet365

Αποφασισμένοι να κάνουν νέο συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο στον Μάρκους Μπεργκ, με μεγαλύτερες αποδοχές, επέκταση, αλλά και ρήτρα αποδέσμευσης είναι στον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός «φονιάς» άνοιξε από νωρίς φέτος λογαριασμό και δείχνει αποφασισμένος για μία ακόμα χρονιά γεμάτη... γκολ. Κι αν στις αναμετρήσεις με τη Σταντάρ δεν βοήθησε όσο θα περίμεναν στο Τριφύλλι, απέναντι στη Μίντιλαντ... ξέσπασε και με το παραπάνω ο 27χρονος άσος, που έδειξε και πάλι ότι είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας του Γιάννη Αναστασίου.

Οι «πράσινοι» μάλιστα είναι αποφασισμένοι να... ανταμείψουν τον Μπεργκ με ένα νέο συμβόλαιο ως τον Δεκέμβριο, όπως αναφέρει η «Live Sport». Συγκεκριμένα θέλουν να του προτείνουν σαφώς καλύτερες απολαβές από τις 450 χιλ. ευρώ που εισπράττει τώρα, επέκταση, μιας και το υπάρχον λήγει το 2017, καθώς επίσης και ρήτρα αποδέσμευσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα