Νέα επαφή για Μανωλά η Ρόμα

Νέα επαφή για Μανωλά η Ρόμα

Γιώργος Φραδελάκης
Νέα επαφή για Μανωλά η Ρόμα

bet365

Η Ρόμα δεν εγκαταλείπει την περίπτωση του Κώστα Μανωλά, ετοιμάζεται για δυναμικό come back και οι Ιταλοί κάνουν λόγο για νέα επαφή τα προσεχή 24ωρα.

Η... μάχη για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά καλά κρατεί και οι Ρωμαίοι επανέρχονται δυνατά στο προσκήνιο. Η αρκετά πιθανή αποχώρηση του Μπενάτια, φέρνει τον στόπερ του Ολυμπιακού ως εκ των βασικών στόχων (μαζί με τον Τσίριτσες) των «τζιαλορόσι» για να καλύψουν το κενό του.

Ο γερμανικός Τύπος μάλιστα έκανε λόγο και για επικείμενο ταξίδι ανθρώπων της Μπάγερν για τον στόπερ της Ρόμα κι εφόσον τελικά προχωρήσει άμεσα η υπόθεσή του, αναμένεται να κινηθεί πιο... ζωηρά και η ιταλική ομάδα για τον 23χρονο στόπερ. Όπως σημειώνουν μάλιστα στη γειτονική χώρα, πρόκειται να γίνει άμεσα νέα επαφή με τον Ολυμπιακό για τον διεθνή άσο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα