Λαδάκης: «Να βρούμε ταυτότητα»

Gazzetta team
Λαδάκης: «Να βρούμε ταυτότητα»

bet365

Μπορεί η Κέρκυρα να έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά ο Πανθρακικός όπως τόνισε ο Αντώνης Λαδάκης θα παίζει σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη.

Η νίκη θα είναι ο στόχος του Πανθρακικού σε όλα τα παιχνίδια, όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Αντώνης Λαδάκης ενόψει της πρεμιέρας με την Κέρκυρα...

«Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Για το ματς με την Κέρκυρα, πρόκειται για δύσκολο παιχνίδι πρεμιέρας. Και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα. Η Κέρκυρα έχει ενισχυθεί αλλά εμείς όπως δείξαμε και πέρυσι θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο και παίζουμε για τους τρεις βαθμούς σε οποιοδήποτε παιχνίδι», τόνισε αρχικά ο έμπειρος μέσος.

Στη συνέχεια, δήλωσε: «Η Κέρκυρα θα έχει ενθουσιασμό και τον κόσμο στο πλευρό της αλλά δεν επηρεαζόμαστε από αυτά. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το ποδόσφαιρο που γνωρίζουμε και να πάρουμε τους βαθμούς. Αυτό είναι το ζητούμενο ειδικά στην αρχή, για να μπορεί η ομάδα σιγά σιγά να βρίσκει την αγωνιστική της ταυτότητα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα