Πετράκης: «Δυνατό σημείο το καλό κλίμα»

Νίκος Τσιώκος
Πετράκης: «Δυνατό σημείο το καλό κλίμα»

bet365

Ο Γιάννης Πετράκης χαρακτήρισε ως το πιο δυνατό σημείο του ΠΑΣ Γιάννινα το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, εξέφρασε την πίστη στους παίκτες του και κάλεσε τον κόσμο να είναι δίπλα στην ομάδα στις καλές και στις κακές στιγμές.

Την πρώτη συνέντευξη Τύπου ενόψει της νέας σεζόν παραχώρησε την Παρασκευή (22/8) ο Γιάννης Πετράκης. Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε πως το δυνατό σημείο της ομάδας του είναι το πολύ καλό κλίμα στα αποδυτήρια, ενώ εξέφρασε την πίστη του στους παίκτες που έχει αυτή τη στιγμή το ρόστερ.

Ακόμη, μίλησε για την προετοιμασία, τις μεταγραφές, τον Αστέρα Τρίπολης και έστειλε μήνυμα στον κόσμο να στηρίξει την ομάδα τόσο στις καλές όσο και στις άσχημες στιγμές.

«Είμαι χαρούμενος που είμαστε πάλι εδώ. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Πάνω απ' όλα υγεία, να έχουμε και να μεταφέρουμε θετική ενέργεια και εύχομαι να είναι μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και για την ομάδα μας», ήταν τα πρώτα λόγια του.

Στη συνέχεια, μίλησε:

Για την προετοιμασία: «Συνήθως δεν θα ακούσετε κάποιον να σας λέει ότι δεν είναι ικανοποιημένος από την προετοιμασία, αλλά εγώ αυτό που θα σας πω πραγματικά το εννοώ. Νομίζω ότι όλα τα παιδιά καθ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας δούλεψαν σκληρά και με θέληση βάλαμε πράγματα στο παιχνίδι μας σε όλους τους τομείς και νομίζω ότι αυτή τη σπουδαία δουλειά είμαστε έτοιμοι να τη δείξουμε μέσα στο γήπεδο και μέσα από αυτή την διαδικασία να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το βασικότερο «όπλο» της ομάδας: «Το πιο δυνατό σημείο που έχουμε σαν ομάδα είναι το καλό κλίμα στα αποδυτήρια, η ποιότητα των χαρακτήρων η αξία σε ποδοσφαιρική ποιότητα και σίγουρα ένα σημαντικό κομμάτι και η ομοιογένεια. Είναι τα συστατικά για να φτιάξεις μια καλή ομάδα. Όταν υπάρχει όρεξη, όταν έχεις καλά παιδιά, καλό κλίμα και υπάρχει θέληση και πίστη, υπάρχουν οι προϋποθέσεις για το κάτι παραπάνω».

Για τις μεταγραφές και αν έχει εναλλακτικές λύσεις για την αρχή της σεζόν: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα η μεταγραφική περίοδος, οπότε τον απολογισμό θα τον κάνουμε όταν τελειώσουν οι μεταγραφές. Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος της ερώτησης, πιστεύω πολύ στην ομάδα και στα παιδιά που έχω, πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα.

Πιθανόν να κάναμε μια μεταγραφή, αλλά για διάφορους λόγους να μην μπορούσε να παίξει. Εγώ δεν είμαι προσωπολάτρης, είμαστε μια ομάδα ανθρώπων που συνεργάζεται για τον κοινό σκοπό, γι' αυτό εξάλλου έχουμε 25 παίκτες και μέσα από τα όπλα που έχουμε θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για την κατάσταση του Αστέρα Τρίπολης, έτσι όπως την είδε στα ευρωπαϊκά του παιχνίδια: «Καταρχάς ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μια ομάδα που έχει αλλάξει επίπεδο, για τα ελληνικά δεδομένα, είναι μια καλά οργανωμένη ομάδα, με πολύ καλή ποιότητα παικτών, το έδειξαν και στα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ. Υπάρχει σεβασμός γι' αυτήν την ομάδα, όπως υπάρχει και για όλες τις ομάδες. Από την άλλη μεριά, εμείς είμαστε μια ομάδα που πιστεύει πολύ σ' αυτά που κάνει και σ' αυτά που είμαστε.

Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους, αλλά το σημαντικό είναι πως θα είμαστε εμείς. Θέλω να έχουμε τα χαρακτηριστικά που πιστευω ότι μας κάνουν καλή ομάδα, που μεταφέρω και οι παίκτες ξέρουν. Όταν είμαστε σ' αυτήν τη διαδικασία μπορούμε να κάνουμε σπουδαία πράγματα. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Τον θέλουμε κοντά μας. Ξέρουμε ότι το πιο δυνατό σημείο της ομάδας είναι ο κόσμος. Αυτό πρέπει να αποδεικνύεται κάθε Κυριακή. Η βοήθειά του για μας είναι πολύ σημαντική. Ξεκινάμε μια χρονιά με φιλοδοξίες και όνειρα και από τη μεριά μας θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.

Σ' αυτήν την προσπάθεια το πιο δυνατό μας όπλο εννοείται το θέλουμε δίπλα μας και στα καλά, αλλά πολύ περισσότερο στις κακές στιγμές, που όπως υπάρχουν και στις άλλες ομάδες, κάποια στιγμή θα υπάρξουν και στην δικά μας ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα