Τζιώρας: «Έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Τζιώρας: «Έτοιμοι για τον Ολυμπιακό»

bet365

Με υψηλό βαθμό ετοιμότητας θα παραταχθεί στο Καραϊσκάκη η Νίκη Βόλου σύμφωνα με τον Χρήστο Τζιώρα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Χρήστος Τζιώρας στην κάμερα της Nova...

Για την προετοιμασία ενόψει της πρεμιέρας: «Είχαμε μία μεγάλη και δύσκολη προετοιμασία έξι εβδομάδων. Πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για το μεγάλο και δύσκολο παιχνίδι μέσα στο Γ. Καραϊσκάκης. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς δουλέψαμε σκληρά όλο αυτό τον καιρό για να καταφέρουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα πολύ μεγάλο τεστ καθώς παίζουμε σε μία από τις πιο καυτές έδρες του πρωταθλήματος. Ξεκινάμε με ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε σε μία τόσο καυτή έδρα».

Για το πόσο δύσκολο θεωρεί τον δρόμο της Νίκης προς την παραμονή: «Θα είναι δύσκολο, αφού φέτος πέφτουν τέσσερις ομάδες και όχι τρεις. Εμείς δουλέψαμε σκληρά και πιστεύω πως στο τέλος θα καταφέρουμε να σωθούμε εύκολα και γρήγορα».

Για το τι ποδόσφαιρο θα παίξει η Νίκη φέτος: «Όπως μας λέει και ο προπονητής μας, θέλουμε να παίξουμε ένα καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο αντάξιο των απαιτήσεων του κόσμου».

Για τη φιλοσοφία του Γουίλιαμ Βλουτ: «Ο προπονητής μας λέει συνέχεια να παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο, να κάνουμε γρήγορες αντεπιθέσεις και να παίζουμε όμορφο ποδόσφαιρο».

Για το αν μπορεί να υποσχεθεί γκολ μέσα στο Καραϊσκάκη: «Μπορώ να υποσχεθώ ότι η ομάδα θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Μακάρι να έρθει και το γκολ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα