«Ο Ντιόπ μπορεί να κάνει τη διαφορά!»

«Ο Ντιόπ μπορεί να κάνει τη διαφορά!»

Θάνος Σαρρής
«Ο Ντιόπ μπορεί να κάνει τη διαφορά!»

bet365

Ο πρώην προπονητής του Πάπε Ντιόπ, Χουάνχο Γκονθάλεθ, μιλάει στο gazzetta.gr για τα χαρίσματα του Σενεγαλέζου μέσου και τονίζει ότι είναι έτοιμος για Champions League!

Ο Χουάνχο Γκονθάλεθ ήταν ο προπονητής που ανέλαβε την Ραθίνγκ Σαντατέρ τη δύσκολη περίοδο τη σεζόν 2011-12. Όταν ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ αποτέλεσε παρελθόν και έπρεπε να... μαζέψει τα ασυμμάζευτα. Στο τέλος της χρονιάς εκείνης, που βρήκε την ομάδα στη Σεγούντα, ο Ντιόπ έκανε τη μεταγραφή για τη Λεβάντε, με τον Χουάνχο να είναι ο τελευταίος τεχνικός του στην Σαντατέρ. Ο 40χρονος τεχνικός μίλησε στο gazzetta.gr για τον Ντιόπ, ο οποίος είναι πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη μεσαία γραμμή.

«Τα βασικά του πλεονεκτήματα είναι η εξαιρετική φυσική κατάσταση και η ικανότητά του να μαρκάρει στο χώρο. Μπορεί να αναλάβει μαρκαρίσματα, ανάλογα με την τακτική και γενικώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορους ρόλους, αφού είναι εξαιρετικός και πάντα μένει συγκεντρωμένος στην τακτική του προπονητή», τόνισε ο αρχικά ο Χουάνχο στο gazzetta.gr όσον αφορά τα προσόντα του και πρόσθεσε: «Είναι ένας παίκτης που στη θέση "6" μπορεί να αλλάξει όλη τη μεσαία γραμμή. Οι πάσες του είναι επίσης σε πολύ καλό επίπεδο και σε μεσαία απόσταση μπορεί να κάνει την πάσα-κλειδί και να βγάλει μπροστά την ομάδα.».

Τον ρωτήσαμε για τα... μειονεκτήματά του, ωστόσο ξεκαθάρισε: «Δεν μπορώ να σας πω κάποιο. Είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πολύ στην καριέρα του και κάθε χρόνο καλύπτει όλο και περισσότερο τις αδυναμίες του. Έχει κάνει ένα μεγάλο ταξίδι και πηγαίνει βήμα-βήμα, οπότε κάθε φορά ανεβαίνει και επίπεδο. Ήρθε στην Ισπανία, έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία και μετά έδειξε ότι μπορεί να σταθεί και να κάνει καριέρα στην Πριμέρα. Δουλεύει πάρα πολύ και μεθοδικά».

Όσον αφορά το αν μπορεί να κάνει τη διαφορά σε ομάδα που παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, τόνισε: «Είμαι σίγουρος. Θεωρώ δεδομένο ότι θα τα καταφέρει. Ξέρω καλά τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και παρακολουθώντας την περσινή του χρονιά βλέπω ότι συνέχεια βελτιώνεται. Το επόμενο βήμα νομίζω ότι είναι να παίξει σε ομάδα που συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι στην ηλικία που έχει δουλέψει πολύ, έχει ωριμότητα και διατηρεί τη φυσική του κατάσταση. Νομίζω πως αν πάει στον Ολυμπιακό θα γίνει ένας πολύ σημαντικός παίκτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα