ΟΦΗ 2014-15: Σκέφτονται την υπέρβαση στο Γεντί Κουλέ

ΟΦΗ 2014-15: Σκέφτονται την υπέρβαση στο Γεντί Κουλέ

Φώτης Καρακούσης
ΟΦΗ 2014-15: Σκέφτονται την υπέρβαση στο Γεντί Κουλέ

bet365

Πέρσι δεν τα κατάφεραν, τερματίζοντας 6οι. Φέτος οι άνθρωποι του ΟΦΗ έχουν ως μεγάλο στόχο την συμμετοχή στα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη. Δύσκολο μεν αλλά όχι ακατόρθωτο.

Η περσινή χρονιά, ειδικά από την μέση και μετά, δεν απέχει πολύ από το να χαρακηριστεί ιδανική για τον ΟΦΗ. Με το που ανέλαβε ο Σα Πίντο την ομάδα, οι νίκες διαδέχονταν η μία την άλλη, με τους Κρητικούς να φτάνουν ως την 6η θέση, αλλά και μέχρι τον ημιτελικό του Κυπέλλου όπου και αποκλείστηκαν από τον Παναθηναϊκό. Το καλοκαίρι ωστόσο ο Πορτογάλος αποχώρησε, όπως και κάποιοι παίκτες στους οποίους στηρίχθηκε αυτή η εξαιρετική εικόνα. Η διοίκηση όμως δεν το έβαλε κάτω και αφού αρχικά προσπάθησε και έκανε προσεγμένες κινήσεις, βρήκε και τον αντικαταστάτη του Σα Πίντο, φέρνοντας στην Ελλάδα τον μεγάλο ως παίκτη Τζενάρο Γκατούζο. Ο ενθουσιασμός στον κόσμο είναι το ίδιο μεγάλος, το Γεντί Κουλέ θα είναι σχεδόν πάντα γεμάτα και έτσι στον ΟΦΗ ελπίζουν όχι μόνο σε μια επανάληψη της περσινής χρονιάς, αλλά και το κάτι παραπάνω, που σίγουρα θα είναι η είσοδος στα πλέι οφ.

Ήρθαν: Λόρια, Αντελέγε, Ραζάκ, Μεϊτέ, Πετρόπουλος, Αρτόλα

Έφυγαν: Ζε Εντουάρντο, Ζορό, Φερνάντες, Βερόν, Ντουντού Σεαρένσε, Κυζιρίδης, Μπαρέιρο, Παπάζογλου, Μπούρμπος

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Η αλήθεια είναι πως από το ρόστερ θα λείψουν παίκτες όπως ο Ντουντού ή ακόμα και οι Παπάζογλου και Μπούρμπος που πήγαν στους δύο... αιώνιους, όμως υλικό υπάρχει. Στο αστέρι θα βάλουμε τον Πετρόπουλο, κυρίως γιατί σε τέτοιες ομάδες είναι μανούλα στο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και αν έρθει το γκολ από τον έμπειρο επιθετικό, τότε όλα θα πάνε καλά στην ομάδα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ως παίκτης έκανε παπάδες και βρέθηκε να παίζει σε εξαιρετικά ψηλό επίπεδο. Θεωρείται και όχι άδικα ως ένα από τα καλύτερα αμυντικά χαφ της τελευταίας εικοσαετίας, ωστόσο πλέον ο Τζενάρο Γκατούζο θα πρέπει να δείξει πως μπορεί να πετύχει και ως προπονητής. Καθόλου εύκολο, αλλά ακόμα και τα μισά να κάνει από όσα έκανε στους αγωνιστικούς χώρους, θα είναι άκρως πετυχημένος. Το σίγουρο βέβαια είναι πως ήδη λόγω προσωπικότητας έχει κερδίσει τους πάντες κάτι που είναι πολύ καλό σε μία ομάδα.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Στον ΟΦΗ θεωρούν και θα λέγαμε σωστά πως δεν πρόκειται να κινδυνέψουν. Έτσι λόγος για να πανηγυρίσουν δεν θα είναι αν μείνουν στην κατηγορία, αλλά αν κάνουν τουλάχιστον την ίδια με πέρσι πορεία. Για την ακρίβεια οι Ηρακλειώτες θέλουν να μπουν στα πλέι οφ και τότε ναι όχι μόνο θα πανηγυρίσουν, αλλά θα... κάψουν και το Ηράκλειο. Αυτό όμως μόνο εύκολο δεν είναι, αλλά αν δεν υπάρξει το κακό ξεκίνημα που υπήρξε πέρσι, όλα μπορούν να συμβούν.

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΑΝ: Δεν λέμε αν πέσουν γιατί τότε θα μιλάμε για καταστροφή. Μαύρα θα τα βάψει αν κάνει μια αδιάφορη χρονιά, χωρίς στόχους, χωρίς θέαμα και ξενερώσει και τον κόσμο του, που είναι δεδομένο πως θα βοηθήσει και με το παραπάνω την ομάδα.

ΓΗΠΕΔΟ: Γεντί Κουλέ (9.200)

WEB: www.ofifc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα