Δύσκολα Κλωναρίδης, Κουτρουμπής με Λεβαδειακό

Δύσκολα Κλωναρίδης, Κουτρουμπής με Λεβαδειακό

Gazzetta team
Δύσκολα Κλωναρίδης, Κουτρουμπής με Λεβαδειακό

bet365

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, την επομένη της νίκης επί της Μίντιλαντ στη Λεωφόρο. Ατομικό για Κλωναρίδη, Κουτρουμπή.

Με πρωινή προπόνηση, στις εγκαταστάσεις στο Κορωπί, συνέχισαν σήμερα τις υποχρεώσεις τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εν όψει του ματς με τον Λεβαδειακό.

Όσοι «πράσινοι» αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Μίντιλαντ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν το πρόγραμμά τους με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις με πάσες και κυκλοφορία της μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με οικογενειακό δίτερμα σε μικρό χώρο.

Ο Λαγός έχει ένα αιμάτωμα στο αριστερό γαστροκνήμιο, ενώ ατομικό πρόγραμμα έκαναν Κουτρουμπής και Κλωναρίδης και δύσκολα θα προλάβουν την πρεμιέρα με τον Λεβαδειακό.

Αύριο οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν στις 5 το απόγευμα και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τους Βοιωτούς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα