Ιστορικό καρέ για Μπεργκ και Παναθηναϊκό

Ιστορικό καρέ για Μπεργκ και Παναθηναϊκό

Γιώργος Φραδελάκης
Ιστορικό καρέ για Μπεργκ και Παναθηναϊκό

bet365

Για δεύτερη μόλις φορά στην καριέρα του σημειώνει τέσσερα γκολ σε ένα παιχνίδι ο Μάρκους Μπεργκ, ενώ σε ευρωπαϊκό παιχνίδι γίνεται ο 2ος που το κάνει για το Τριφύλλι, μετά από 44 χρόνια!

Σε one man show μετέτρεψε το παιχνίδι με τη Μίντιλαντ ο Σουηδός «killer» του Τριφυλλιού, καθαρίζοντας από το πρώτο κιόλας ματς την πρόκριση στους ομίλους για τους «πράσινους». Τέσσερα γκολ ωστόσο από τον ίδιο παίκτη σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του Παναθηναϊκού, είχαν να μπουν από το μακρινό 1970-71 και τη χρονιά του Γουέμπλεϊ!

Συγκεκριμένα επρόκειτο για το 5-0 επί της Ζενές Ες, όπου ο Αντώνης Αντωνιάδης είχε επίσης καρέ τερμάτων σε εκείνη την ιστορική πορεία του Τριφυλλιού ως τον τελικό της διοργάνωσης.

Όσο για τον 27χρονο στράικερ, το έχει κάνει ακόμα μία φορά στην καριέρα του, πριν από 5,5 χρόνια (20/12/08), όπου αγωνιζόταν ακόμα το ολλανδικό πρωτάθλημα. Ήταν η αναμέτρηση Ρόντα-Γκρόνινγκεν 2-5, με τον Μπεργκ να σημειώνει τα τέσσερα πρώτα τέρματα της ομάδας του, αλλά τα δύο με πέναλτι. Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο πως είχε κάνει χατ τρικ μέσα σε δέκα λεπτά σε εκείνο το παιχνίδι!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα