Λαγός: «Μας αφύπνισε το γκολ»

Λαγός: «Μας αφύπνισε το γκολ»

Gazzetta team
Λαγός: «Μας αφύπνισε το γκολ»

bet365

Στην διαφορετική αντίδραση που είχε ο Παναθηναϊκός σε σχέση με το ματς κόντρα στην Σταντάρ Λιέγης, στάθηκε ο Τάσος Λαγός.

Στο πείσμα και στην θέληση που έδειξε ο Παναθηναϊκός, κρίθηκε το παιχνίδι με την Μίντιλαντ, σύμφωνα με τον Τάσο Λαγό. «Δείξαμε ότι θέλαμε πολύ να πάρουμε ένα σκορ που να μας δίνει προβάδισμα πρόκρισης και τα καταφέραμε. Σίγουρα ήταν πολύ καλό το αποτέλεσμα αλλά στη Δανία θα πάμε σαν να μην έχει κριθεί τίποτα, να παίξουμε το ίδιο καλά και να έχουμε ανάλογο αποτέλεσμα».

Όσο για την αντίδραση των «πράσινων» μετά την ψυχρολουσία του πρώτου γκολ των Δανών, τόνισε: «Ήταν μια άτυχη στιγμή σε ένα επικίνδυνο φάουλ. Το ίδιο πάθαμε και με τη Σταντάρ που σε δυο φάσεις δεχτήκαμε δυο γκολ, αλλά σήμερα αντιδράσαμε καλύτερα και βγάλαμε πολλές ευκαιρίες κάτι που ήταν θετικό. Σήμερα μας αφύπνισε το γκολ του αντιπάλου κι ευτυχώς καταφέραμε τον αρχικό μας στόχο που ήταν το καλό αποτέλεσμα από το πρώτο ματς».

Τέλος, σχετικά με τον τραυματισμό του, δήλωσε: «Είχα ένα τραυματισμό. Ήθελα να συνεχίσω αλλά καλύτερα που βγήκα για να μην κοστίσει στην ομάδα γιατί δεν μπορούσα να μαρκάρω καλά» ανέφερε αρχικά ο άσος των «πράσινων».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα