Αναστασιάδης: «Θα μας βρίσουν, αλλά θα τα καταφέρουμε»

Σταύρος Κόλκας
Αναστασιάδης: «Θα μας βρίσουν, αλλά θα τα καταφέρουμε»

bet365

Σίγουρος για την πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ εμφανίστηκε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος τόνισε βέβαια πως περιμένει και βρίσιμο από τον κόσμο. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ.

Ο έμπειρος προπονητής που δεν γιόρτασε με τον καλύτερο τρόπο το 20ο του Ευρωπαϊκό παιχνίδι, ωστόσο δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για τη ρεβάνς και την πρόκριση τους ομίλους του Γιουρόπα. Αρχικά μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε: «Καταρχήν φταίω εγώ. Όταν χάνει η ομάδα φταίει ο προπονητής κι αυτό δεν αλλάζει. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δυστυχώς δεν είχαμε τις σωστές επιλογές για να τελειώσουμε τις φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν μας βοήθησαν οι αλλαγές και για αυτό φταίω εγώ. Μερικά λάθη που έγιναν είναι καθαρά θέμα μυαλού και όχι ποιότητας».

Για αυτό που έλλειπε από τον ΠΑΟΚ: «Μας έλλειπε το γκολ. Έχουμε τρία παιχνίδια πολύ σημαντικά. Πρέπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να κοιτάξουμε, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής, να βελτιωθούμε. Εγώ είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, προσπάθησαν πολύ. Έχουμε ένα παιχνίδι πού κοντά πρεμιέρα με πολύ λίγο χρόνο ξεκούρασης. Πρέπει τώρα να δούμε αυτό το παιχνίδι και μετά τον επαναληπτικό».

Για την υπόθεση της πρόκρισης: «Το πλεονέκτημα το έχει τώρα ο αντίπαλος μετά τη νίκη του. Υπάρχει ένα δεύτερο παιχνίδι. Αν είμαστε εμείς αυτό που πρέπει κι αυτό το πιστεύω, δεν θα έχουμε πρόβλημα».

Για τα λάθη της ομάδας: «Αν δεν γίνονταν αυτά που έγιναν, δεν θα ερχόταν και τα λάθη. Αλλά έγιναν, τι να κάνουμε. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Η Ζίμπρου είναι μία ομάδα που έχει παίξει 10 επίσημα παιχνίδια. Δεν το λέω για δικαιολογία, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, αυτή είναι η κατάσταση. Είναι λογικό λοιπόν, μετά από 85-90 λεπτά αγώνα να γίνει το λάθος».

Για το εάν επηρεάσει το αποτέλεσμα: «Θα φανεί πολύ γρήγορα τι θα γίνει Εχω εμπιστοσύνη στα παιδιά. Θα μας βρίσουν λίγο, αλλά πιστεύω ότι θα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα