Τα «κόλλησε» όλα ο Διαμαντάκος!

Τα «κόλλησε» όλα ο Διαμαντάκος!

Δημήτρης Τομαράς
Τα «κόλλησε» όλα ο Διαμαντάκος!

bet365

O Mίτσελ κράτησε τους επιθετικούς για άσκηση για τελειώματα μετά το τέλος της προπόνησης με τον Διαμαντάκο να σκοράρει με κάθε τρόπο.

Ο νεαρός φορ του Ολυμπιακού με εξαίρεση δύο περιπτώσεις που ο Ρομπέρτο πρόλαβε να κάνει την έξοδο έβαλε γκολ με προβολή, σουτ αλλά και κεφαλιά. Ο Διαμαντάκος έδειξε και στο διπλό πως είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, παίρνοντας έτσι το προβάδισμα έναντι του Μπενίτες για την κορυφή της επίθεσης για το ματς με τη Νίκη Βόλου. Στην ίδια άσκηση για τα τελειώματα μετείχαν και οι Αφελάι και Μπενίτες, με τον Ολλανδό επίσης να δείχνει πως για ακραίος έχει πολύ καλά τελειώματα. Και ο Αφελάι βρήκε δίχτυα στην άσκηση. Ο Μπενίτες από μέρους του έδειξε πως θέλει λίγο ακόμα χρόνο για να προσαρμοστεί. Μαζί τους έμειναν και οι Ομάρ και Ντοσεβί για να κάνουν τις σέντρες από τα δεξιά και Μαζουάκου και Χολέμπας για τις μπαλιές από την αριστερή πλευρά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα