Μίτσελ σε Αφελάι: «Να συγκλίνεις και να πατάς και περιοχή»

Μίτσελ σε Αφελάι: «Να συγκλίνεις και να πατάς και περιοχή»

Δημήτρης Τομαράς
Μίτσελ σε Αφελάι: «Να συγκλίνεις και να πατάς και περιοχή»

bet365

Ο Μίτσελ μίλησε τουλάχιστον δύο φορές με τον Ιμπραίμ Αφελάι στο περιθώριο της προπόνησης. Που τον τοποθέτησε και τι του ζήτησε.

Ο Μίτσελ έπιασε τον Αφελάι -τον οποίο προορίζει για βασικό στα επόμενα ματς- προκειμένου να του μεταφέρει το τι θέλει από εκείνον. «Θα κρατάς την θέση σου, όμως θέλω από εσένα να συγκλίνεις όποτε χρειάζεται και να πατάς και περιοχή. Να μπαίνεις προς τα μέσα και να δημιουργείς. Θέλω να δημιουργείς και από τα άκρα και από τον άξονα», του τόνισε ο Ισπανός προπονητής, που τον έβαλε και αριστερά και δεξιά στα χαφ ενώ μετά το τέλος της προπόνησης τον κράτησε μαζί με τους επιθετικούς για να κάνει έξτρα δουλειά στα τελειώματα. Στο πλαίσιο της προπόνησης ο Ράφα Αλκόρτα είχε τετ α τετ με τον Τάσο Αυλωνίτη και ο Αντώνης Νικοπολίδης με τον Κώστα Μανωλά. Επίσης ο Αλκόρτα τα είπε και με τον Αλμπέρτο Μποτία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα