Τα εισιτήρια για το ματς με Ολυμπιακό!

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Παρότι ακόμα μένει πάνω από μία βδομάδα, ο Παναιτωλικός γνωστοποίησε πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό το Σάββατο 30 Αυγούστου (21:30) θα βγουν σε κυκλοφορία από τις 28.

Ναι μεν στον Παναιτωλικό αυτό που κοιτάζουν είναι η πρεμιέρα με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ το Σάββατο στις 19:15, αλλά όπως και να το κάνουμε, σίγουρα ο κόσμος που δεν θα είναι και στην Κρήτη, περιμένει πως και πως τον αγώνα με τον Ολυμπιακό για την δεύτερη αγωνιστική. Ένας αγώνας που θα διεξαχθεί το Σάββατο 30 Αυγούστου στις 21:30 και τα εισιτήρια θα βγουν στην κυκλοφορία από τις 28, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η διάθεση των εισιτηρίων για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό (Σάββατο 30 Αυγ. Ώρα 21.30) θα γίνει από τα εκδοτήρια του γηπέδου την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Ώρες διάθεσης: 11.00 έως 17.00».

Επίσης, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ γνωστοποίησαν πως οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της νέας σεζόν μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους. Η σχετική ανακοίνωση επισημαίνει: «Οι φίλαθλοι που αγόρασαν εισιτήριο διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2014-2015, μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες τους από τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ από τη Δευτέρα 25 έως την Παρασκευή 29 Αυγούστου. Ώρες λειτουργίας των γραφείων: 17.00 έως 20.00. Επειδή το τελευταίο διάστημα η ζήτηση εισιτηρίων διαρκείας έχει αυξηθεί και πάλι, όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν εισιτήριο διαρκείας απολαμβάνοντας τα προνόμια που παρέχει, μπορούν να επισκεφτούν τα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο, τις ίδιες μέρες και ώρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα