Ο μάνατζερ του Μπερίσα για Ρόμα και Παναθηναϊκό!

Ο μάνατζερ του Μπερίσα για Ρόμα και Παναθηναϊκό!

Νίκος Αθανασίου
gazzetta default image fallback

bet365

Ο μάνατζερ του Βαλμίρ Μπερίσα επιβεβαίωσε πως ο Σουηδός στράικερ είναι μια... ανάσα από τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στον τρόπο που η Ρόμα διαχειρίστηκε την επιθυμία του ποδοσφαιριστή για περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Ο Βαλμίρ Μπερίσα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αναμένεται να είναι η επόμενη μεταγραφική κίνηση του Παναθηναϊκού. Αυτό επιβεβαίωσε και ο εκπρόσωπος του νεαρού επιθετικού, Φάμπιο Άλιο. Ο Ολλανδός ατζέντης μίλησε στην ιστοσελίδα «Gazetablic.com», αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό αλλά και στην Ρόμα, η οποία έκανε ότι μπορούσε για να προχωρήσει η υπόθεση.

«Θέλουμε να παίζει και για αυτό μιλήσαμε στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου με την Ρόμα. Το κλαμπ μας βοήθησε πολύ ώστε να βρούμε την καλύτερη δυνατή λύση» ήταν το σχόλιο του Άλο σχετικά με τον Παναθηναϊκό και τον δανεισμό του πρώτου σκόρερ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο U-17 το 2013.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα