Όλα ανοιχτά από Βενγκέρ για μεταγραφή

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Η Άρσεναλ δεν... καίγεται να αποκτήσει κάποιον ποδοσφαιριστή, παρά τα δημοσιεύματα για Μανωλά, αλλά όπως παραδέχτηκε ο Αρσέν Βενγκέρ δεν αποκλείεται τελικά να κάνει κάποια κίνηση.

Για την περίπτωση ενίσχυσης της Άρσεναλ, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας Αρσέν Βενγκέρ. Ο Γάλλος προπονητής, τόνισε πως η ομάδα του δεν είναι σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, παρά τα δημοσιεύματα που θέλουν τον Κώστα Μανωλά κοντά στους Λονδρέζους.

Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κινηθεί τελικά για την απόκτηση ενός αμυντικού αν παρουσιαστεί κάποια καλή περίπτωση... «Δεν είμαστε αρνητικοί σε αυτό. Είμαστε ανοιχτοί για οποιαδήποτε ευκαιρία παρουσιαστεί στη μεταγραφική περίοδο. Δεν είμαστε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης για να ενισχύσουμε τον κέντρο της άμυνάς. Αν προκύψει κάποια περίπτωση, τότε θα το συζητήσουμε», ήταν η απάντηση του 65χρονου προπονητή στην ερώτηση για το αν θα αποκτηθεί στόπερ», ήταν τα λόγια του τεχνικού της Άρσεναλ.

Σε ότι αφορά την περίπτωση του Κάμπελ, είπε: «Θα πάρει τις ευκαιρίες του. Δεν είχαμε πρόταση να πουλήσουμε ή να δώσουμε κάποιον άλλο παίκτη μας μετά τον Βερμάελεν»

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα