Οι διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής στη Super League

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Τους διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος όρισε η ΕΠΟ, με τον Δημήτρη Θάνο να σφυρίζει το Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός και τον Γιώργο Δασκαλόπουλο το Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου.

Αντίστροφα μετράμε πλέον για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Η ΕΠΟ/ΚΕΔ ανακοίνωσε την Πέμπτη τους διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της πρώτης αγωνιστικής.

Στο παιχνίδι του Λεβαδειακού με τον Παναθηναϊκό που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, θα σφυρίξει ο Δημήτρης Θάνος, ενώ σε αυτό του Ολυμπιακού με τη Νίκη Βόλου στο Καραϊσκάκη ο Γιώργος Δασκαλόπουλος...

Αναλυτικά οι διαιτητές της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/8

ΟΦΗ-Παναιτωλικός Τριτσώνης (Αθηνών) Βοηθοί: Καρατζίκας (Αθηνών), Τσολάκης (Αθηνών) 4ος: Ιωαννίδης (Αργολίδας)

Κέρκυρα-Πανθρακικός Μάνταλος (Καβάλας) Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Γεωργιάδης (Κοζάνης) 4ος: Δημητρόπουλος (Φθιώτιδας)

Ολυμπιακός-Νίκη Βόλου Δασκαλόπουλος (Κορινθίας) Βοηθοί: Αλεξέας (Μεσσηνίας), Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου) 4ος: Καλογερόπουλος (Αθηνών)

Κυριακή 24/8

Βέροια-Ξάνθη Παπαπέτρου (Αθηνών) Βοηθοί: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Τουμπαράκης (Αθηνών) 4ος: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσων) Βοηθοί: Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσων), Κουλά (Ξάνθης) 4ος: Κύζας (Δράμας)

Ατρόμητος-Πλατανιάς Δελφάκης (Αρκαδίας) Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας) 4ος: Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός Θάνος (Γρεβενών) Βοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Τάτσης (Ηπείρου) 4ος: Μαντάκης (Ημαθίας)

ΠΑΟΚ-Καλλονή Κομίνης (Θεσπρωτίας) Βοηθοί: Ποντίκης (Πρέβεζας), Μαγιάννης (Άρτας) 4ος: Ντίτσος (Πρέβεζας)

Δευτέρα 25/8

Πανιώνιος-Εργοτέλης Γιάχος (Χίου) Βοηθοί: Γρεβένης (Χαλκιδικής), Καμπούτης (Εύβοιας) 4ος: Κουτσιαύτης (Άρτας)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα