ΑΕΚ: ΚΑΙ ομάδα, ΚΑΙ οικογένεια!

ΑΕΚ: ΚΑΙ ομάδα, ΚΑΙ οικογένεια!

Γιώργος Τσακίρης Γιώργος Τσακίρης
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει στο blog του για όσα έζησε όλες τις προηγούμενες μέρες στο Πήλιο με την ΑΕΚ και τα συμπεράσματά του.

Πέρασαν γρήγορα και πάλι οι μέρες κοντά της... Είναι όμορφο πάντα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ΑΕΚ (φαντάζομαι το ίδιο ισχύει και στις άλλες ομάδες) αφού ουσιαστικά βλέπεις μπροστά σου όσα θα ζήσεις –σε ένα βαθμό– στη χρονιά που έρχεται...

Για παράδειγμα πέρυσι, τέτοιο καιρό, στο απολογιστικό μου κομμάτι σημείωνα για την Ένωση πως πρόκειται για ομάδα μίας χρήσης και ότι εκείνο το ρόστερ δύναται να ανεβάσει την ομάδα για πλάκα στην Β΄ αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο! Όσο και να μην άρεσαν αυτά που σημείωνα (και οι περισσότεροι που ήμασταν και πέρυσι στο Πήλιο τα έγραφαν) έγιναν πράξη.

Όμως το χθες ανήκει στο παρελθόν και εκεί να μείνει για πάντα θαμμένο κι αυτό και η περσινή χρονιά... Η ΑΕΚ πέρασε όπως αναμενόταν αφρός από την Γ΄ στην Β΄ και πλέον μετράει αντίστροφα για το μεγάλο come back. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ξεχάσουμε... Όχι, αυτό δεν θα γίνει! Ερχόμαστε όντως και με μεγαλύτερη λύσσα από ποτέ...

Να γυρίσω όμως στο θέμα… Πάντα ξεφεύγω όταν θυμάμαι, όταν σκέφτομαι το πρόσφατο παρελθόν. Συγχωρέστε με… Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε. Ενδιάμεσα (από Αθήνα έως και Πήλιο) είχαμε και τα φιλικά τεστ που μας βοηθούν να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα, όχι ανάλογα με την καθημερινότητα στις προπονήσεις.

Το απολογιστικό μου κομμάτι φέτος λοιπόν αφορά μία ΑΕΚ που είναι ΚΑΙ ομάδα, ΚΑΙ οικογένεια! Έχει τεράστια σημασία αυτό που γράφω και κρατήστε το στο πίσω μέρος του μυαλού σας αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στα χρόνια που έρχονται, όχι μόνο για το... σήμερα και το φέτος!

Ας το πιάσω με κεφάλαια για να γράψω δυο λόγια, όχι περισσότερα, για όσα ζήσαμε φέτος το καλοκαίρι... Δεν θα σταθώ σε τούτο το χώρο σε πρόσωπα από το ρόστερ.

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ:

Απλά και με δυο ατάκες: η νύχτα με τη μέρα. Τόσο μεγάλη η διαφορά από πέρυσι. Κι αυτό θα αποδειχτεί εύκολα στο γήπεδο! Και χωρίς άλλη προσθήκη η ΑΕΚ θα κάνει πλάκα. Προσωπικά θα ήθελα έναν (τύπου) Ντιόπ χαφ και ένα φορ...

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:

Σούπερ δουλειά... Εξαιρετική με μία λέξη! Δεν το γράφω εγώ απλά έτσι γιατί μου ήρθε και επειδή στηρίζω (ή όχι) Δέλλα. Το είπαν στις δηλώσεις τους όλοι οι ποδοσφαιριστές με τους περισσότερους να χαρακτηρίζουν το επίπεδο προετοιμασίας και οργάνωσης (συνεργάτες Δέλλα) το καλύτερο που έχουν συναντήσει ποτέ. Και πρόκειται για αρκετούς παίκτες που προέρχονται από ομάδες Σούπερ Λίγκας.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ:

Και πάλι πανίσχυρη, όχι παρασκηνιακά (σκοπός τους είναι άλλωστε να φτιάξουν το ποδόσφαιρο), αλλά κανονικά... Δυνατή και δίπλα στην ομάδα. Η καψούρα του Μελισσανίδη για την ΑΕΚ μεταδίδεται παντοιοτρόπως και προς πάσα κατεύθυνση. ΟΛΟΙ έχουν εμπεδώσει πως το ‘’αφεντικό’’ έχει... λόξα για την ομάδα και πρέπει να δίνουν (όπου κι αν βρίσκονται και εργάζονται γι’ αυτή) το 200%!

Το τρίπτυχο, λοιπόν, για να προχωρήσει με απόλυτη υγεία η ΑΕΚ υπάρχει και από κοντά η λύσσα του κόσμου της. Λίγο να την πάει και η Θεά Τύχη στο Κύπελλο και θα έχουμε να... γουστάρουμε πολύ φέτος!

Υγ: Το γεγονός πως ο Μελισσανίδης έμεινε από την Κυριακή έως και το ματς με τον Ρήγα Φεραίο στο πλευρό της ομάδας στα Χάνια του Πηλίου είναι και η απόδειξη πόσο γουστάρει ο ίδιος. Μεγάλο καλό αυτό για την ΑΕΚ...

Υγ2: Με το μπάσκετ τι γίνεται;;; Καλές οι ανακοινώσεις, όλα καλά για τα ΑΦΜ και πάει... γράφοντας, πότε θα ξέρουμε τι θα γίνει;;;;;

Υγ3: Θα κουραστούμε (αλλά θα μας αρέσει με τρέλα) να γράφουμε για τον κόσμο της ΑΕΚ φέτος και τα όσα ζούμε στο ΟΑΚΑ... Πού να ξεκινήσουν και τα έργα για τον Ναό, εκεί θα το εμπεδώσουν όλοι ότι γυρίσαμε και θα το απολαύσουμε όπως παλιά, στα ίδια μέρη...!!!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Γιώργος Τσακίρης
Γιώργος Τσακίρης

Όλα ξεκίνησαν για τον Γιώργο Τσακίρη το 1999 στο Παγκόσμιο Άρσης Βαρών στο ΣΕΦ. Έπειτα, ακολούθησε το Εθνοσπόρ το 2000 και το 2001 η παράλληλη ενασχόληση με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ έως και σήμερα με σταθμούς καριέρας την SportDay στο ξεκίνημά της και στον ΣΠΟΡ FM 94.6 (όπου συνεχίζουμε), έπειτα στην Εξέδρα και από το 2011 στο καλύτερο «μαγαζί» απ' όλα: Gazzetta.gr. 22 χρόνια πλέον στο κιτρινόμαυρο ρεπορτάζ και συνεχίζουμε...