Δώνης: «Θετικό αποτέλεσμα, προσοχή την Τρίτη»

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Ικανοποιημένος από το 1-1 του ΑΠΟΕΛ με την Άαλμποργκ εμφανίστηκε ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος τόνισε πως η ρεβάνς θέλει προσοχή.

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ αμέσως μετά το τέλος του ματς της Δανίας είπε: «Ένα αποτέλεσμα που θα έλεγα πως είναι θετικό για την ομάδα μας, αλλά θα έλεγα πως μας περιμένει μια πολύ δύσκολη μάχη την Τρίτη. Ναι μεν είναι στο γήπεδο μας, στην έδρα μας, με τον κόσμο μας αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε αυτές τις μέρες για ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

Από πλευράς τακτικής αφήσαμε τον αντίπαλο μας τη κατοχή της μπάλας με στόχο να παίξουμε σκληρή άμυνα και αν κτυπήσουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Στο πρώτο μισάωρο ήμασταν αρκετά επιφυλακτικοί, ήμασταν πολύ δυνατοί στις μάχες μας.

Δεν ήμασταν ήρεμοι στις επιλογές μας παρότι θα έλεγα πως δεν απειληθήκαμε σε μεγάλο βαθμό από τον αντίπαλο μας. Στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να ανεβάσουμε τις δυνάμεις μας, να πιέσουμε πιο ψηλά τον αντίπαλο, αυτός μας βοήθησε να κερδίσουμε την μπάλα πιο εύκολα τα παιδιά έκαναν εκπληκτική δουλειά, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, γίναμε επικίνδυνοι παρά τα λίγα μας παιχνίδια η εικόνα μας ήταν αρκετά καλή στο δεύτερο μέρος.

Πολύ σημαντικό το γεγονός πως σκοράραμε σε εκτός έδρας ματς, αλλά έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την Τρίτη και χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι για να περάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπήκαμε αρκετά επιφυλακτικά στο πρώτο μέρος για να δούμε πως θα κυλήσει το παιχνίδι και στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε την προσωπικότητα που έπρεπε τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά ίσως να οφείλεται και στην έλλειψη παιχνιδιών αλλά πάντα ψάχνει να βρεις ποιός είναι ο λόγος. Θα έλεγα ότι ήταν πολύ διαφορετικό από το Ελσίνκι, γιατί δεν δώσαμε χώρο στον αντίπαλο, αλλά όταν ένα παιχνίδι βρίσκεσαι πίσω στο σκορ είναι διαφορετικά τα πράγματα, θα έλεγα πως δεν φοβόμαστε όμως κάτι τέτοιο.

Το ξαναείπα και σε προηγούμενη διάσκεψη τύπου πως η Άαλμποργκ μια ομάδα που της αρέσει να έχει την κατοχή της μπάλας, να παίζει επιθετικά με πολλούς παίκτες και αν παρακολουθήσει κανείς τα παιχνίδια της αγωνίζεται με τον ίδιο τρόπο, τόσο εντός οσο και εκτός, γι’ αυτό θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί γιατί είδαμε και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ζάγκρεμπ με τον ίδιο τρόπο που αντιμετώπισε και αυτή την ομάδα θα αντιμετωπίσει και εμάς».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα