Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ στο Europa League

Παναθηναϊκός - Μίντιλαντ στο Europa League

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Έτοιμος να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης στους ομίλους του Europa League μέσα στη Λεωφόρο είναι ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται την Μίντιλαντ (21:00, OTE SPORT1).

Οι «πράσινοι» θέλουν πρώτα να πάρουν τη νίκη μέσα στην έδρα τους προκειμένου να μην έχουν το άγχος του επαναληπτικού στην Δανία.

Ο Γιάννης Αναστασίου θα παρατάξει την ομάδα του με 4-3-1-2. Κάτω από τα δοκάρια θα πάρει θέση Κοτσόλης, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Μέντες, Σίλντενφελντ, τον Τριανταφυλλόπουλο δεξιά και τον Νάνο αριστερά. Στα χαφ θα ξεκινήσουν οι Λαγός, Πράνιτς, Ζέκα με τον Ατζαγκούν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τους Καρέλη και Μπεργκ.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Στιλ, Κότσαρης, Μπούρμπος, Χουχούμης, Ρισβάνης, Δώνης, Μπούι, Ντίνας, Πέτριτς. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κλωναρίδης και Κουτρουμπής.

Από την άλλη πλευρά ο Γκλεν Ρίντερσχολμ θα παρατάξει την Μίντιλαντ με 4-1-4-1. Η πιθανή ενδεκάδα της αποτελείται από τους Χάουγκααρντ, Ντίκο, Μπάνγκααρντ (στόπερ), Λαουρίντσεν (αριστερό μπακ), Ρέμερ (δεξί μπακ), Ουζοτσούκβου (αμυντικό χαφ), Πόουλσεν Σπαρβ (χαφ), Ιγκμπούν (αριστερά), Σίστο δεξιά) και Ράσμουσεν (κορυφή).

Την αποστολή της Μίντιλαντ συμπληρώνουν οι Χάιντσε, Τ. Λάρσεν, Γιάνσεν, Σβιατσένκο, Μ. Λάρσεν, Ονουάτσου, Μέλερ και Χασάν. Εκτός έμειναν οι Αγιλόρε, Άντερσον, Χέντισον και Μπαχ Μπακ Νίλσεν.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα