Ρωσικές «σειρήνες» για Μανιάτη

Ρωσικές «σειρήνες» για Μανιάτη

Gazzetta team
gazzetta default image fallback

bet365

Αυξάνονται οι «μνηστήρες» για τον Γιάννη Μανιάτη, αφού την περίπτωσή του εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά και ομάδα της Μόσχας.

Η καλή παρουσία που είχε στο Μουντιάλ, φαίνεται πως αύξησε το ενδιαφέρον συλλόγων του εξωτερικού για τον εκ των αρχηγών των πρωταθλητών. Εκτός από αγγλικές και γερμανικές, στο... κόλπο πλέον μπαίνουν και ρωσικές ομάδες για τον άσο των Πειραιωτών.

Συγκεκριμένα πλούσιος σύλλογος της Μόσχας εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του διεθνούς μέσου σύμφωνα με τον «Γαύρο» και μένει να φανεί αν θα επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του. Οι «ερυθρόλευκοι» ως γνωστόν δεν πρόκειται να τον παραχωρήσουν με λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ, ωστόσο εφόσον η πρόταση αφορά κάποια ομάδα της Ρωσίας, είναι πολύ πιθανό να... υπερκαλυφθεί το ποσό αυτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα