ΠΑΣ Γιάννινα 2014-15: Με χαμηλούς τόνους για το καλύτερο

Θοδωρής Βασίλης
gazzetta default image fallback

bet365

Μετά την περσινή αποτυχημένη σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα με χαμηλούς τόνους ετοιμάζεται να επανέλθει στο προσκήνιο. Οι δυσκολίες και τα εμπόδια για άλλη μία φορά δεν είναι λίγα...

Η ομάδα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει άδεια κάτι που είχε ως αποτέλεσμα τον περιορισμό στις μεταγραφές. Έτσι οι Ηπειρώτες έριξαν το βάρος στην διατήρηση του βασικού κορμού της ομάδας και να κινηθούν στο μεταγραφικό παζάρι όσο πιο προσεγμένα γίνεται. Το ευχάριστο για το συγκρότημα του Γιάννη Πετράκη είναι ότι με εξαίρεση τον Κολοβέτσιο δεν υπήρξε κάποια άλλη βασική απώλεια με τον Γιώργο Χριστοβασιλη να κάνει κίνηση ματ με την ανανέωση του συμβολαίου του Αντί Λίλα και την απόκτηση του Μανία στην επίθεση-σε μια θέση που η ομάδα έδειξε αδυναμίες πέρσι.

Πλέον με τον Γιάννη Πετράκη να έχει τα ηνία από την πρώτη ημέρα και με χαμηλούς τόνους στις Ζωσιμάδες ρίχνονται στην μάχη του πρωταθλήματος με στόχο γιατί όχι να επαναλάβει την προ διετίας πορεία του είχε εντυπωσιάσει το πανελλήνιο.

Ήρθαν: Σαπαλίδης, Ηλιάδης, Μανιάς, Γιαννιώτης

Έφυγαν: Βίλα, Καμπέρης, Κολοβέτσιος

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την αξία του και ότι στην ημέρα του κάνει την διαφορά. Ο λόγος για τον Κρίστιαν Τσάβες ο οποίος απαλλαγμένος πλέον από τις τάσεις φυγής για την Αργεντινή επέστρεψε ορεξάτος με στόχο να δικαιώσει όλους όσους τον πίστεψαν και να ακολουθήσει τα χνάρια ενος αλλου συμπατριώτη του και αγαπημένου του κόσμου του ΠΑΣ, του Τόμας Ντε Βισέντι.

Προπονητής:
Ο Γιάννης Πετράκης ανέλαβε τους Ηπειρώτες στα μέσα της προηγούμενης σεζόν στην θέση του Σάκη Τσιώλη, σε μια χρονική περίοδο που η ομάδα είχε ξεμείνει από στόχους. Πλέον έχοντας την καθοδήγηση της ομάδας από την αρχή ευελπιστεί να περάσει την δική του φιλοσοφία δίνοντας έμφαση τόσο στις Ακαδημίες του συλλόγου όση και στο ηπειρωτικό στοιχείο.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Καταφέρει να κάνει μια ανάλογη πορεία με αυτή που του εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (άλλο αν δεν κατάφερε να αγωνιστεί τελικά). Ο κόσμος του ΠΑΣ που είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας πικράθηκε αρκετά με την περσινή πορεία αφού η ομάδα έκανε βήματα προς τα πίσω και φέτος ελπίζει ότι στις Ζωσιμάδες ο Άγιαξ θα δίνει μόνο χαρές.

ΘΑ ΤΑ… ΒΆΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΑΝ: Κινδυνέψει με υποβιβασμό. Το υλικό του ΠΑΣ δεν είναι για να παλεύει για την παραμονή αλλά αν δεν προσέξει και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι πλέον υποβιβάζονται τέσσερις, και πραγματοποιήσει την περσινή πορεία τότε δεν αποκλείεται να μπει σε διαδικασία σκέψεων παραμονής.

Γήπεδο: Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων Ζωσιμάδες (7652 θεατές)

Web: www.pasgiannina.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα