ΠΑΟΚ 2014-15: Με χαμηλούς τόνους και... όπλο τον Άγγελο!

ΠΑΟΚ 2014-15: Με χαμηλούς τόνους και... όπλο τον Άγγελο!

Απόστολος Παγώνης
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης άλλαξε ρότα, αποφασίζοντας να ρίξει το μπάτζετ της ομάδας φέρνοντας παίκτες από το χαμηλό ράφι. Έφερε νέο πρόεδρο στην Τούμπα, Αγγελίδης, έναν φίλο από τα παλιά στον πάγκο, Αναστασιάδης, ενώ κανείς πλέον δεν μιλάει φωναχτά για στόχους.

Ο ΠΑΟΚ την πέρσι χρονιά έβγαζε ως ομάδα όνειρα και φιλοδοξίες δείχνοντας στα λόγια όμως ότι μπορεί να ανταγωνιστεί τον Ολυμπιακό. Στην πράξη, δεν τα κατάφερε. Από λάθη, παραλείψεις, κατάφορες αδικίες οι Θεσσαλονικείς έχασαν το στοίχημα. Στον Δικέφαλο εκτός από την παρουσία της ομάδα στα play offs του Τσάμπιονς Λιγκ με την Σάλκε, δεν έχει τίποτα άλλο να θυμάται. Πάτωσε στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ενώ έχασε το «χρυσό» εισιτήριο για την έξοδό, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα προκριματικά του Τσαμπιονς Λίγκ. Ο ΠΑΟΚ μεταγραφικά κινήθηκε σε δύο επίπεδα. Συμφώνησε με τον Χιουμπ Στέφενς, έφερε στην Τούμπα Έλληνες διεθνής (Τζιόλη, Σπυρόπουλο, Τζαβέλλα, Νίνη), αλλά και ξένους από το ψηλό ράφι (Στοχ, Λούκας….)

ΗΡΘΑΝ: Γκολάσα, Ρατς, Μακ, Φακούντο Περέιρα

ΕΦΥΓΑΝ: Στοχ, Κατσουράνης, Πέλκας, Λούκας, Χακόμπο, Λίνο, Μελλίσας, Λόπεθ

ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ: Από τα τσιμέντα της Τούμπα βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο ως ball boy. Λίγα χρόνια αργότερα ο Στέφανος Αθανασιάδης αφού έκανε το αγροτικό του σε διάφορες ομάδες επέστρεψε στον ΠΑΟΚ για να μείνει. Πέρσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας. Φέτος ανανέωσε το συμβόλαιο του με υψηλές αποδοχές, είναι αρχηγός της ομάδας και όλοι ελπίζουν να συνεχίσει να «πυροβολεί» τα αντίπαλα δίχτυα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά από 10χρόνια επέστρεψε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την ομάδα σε έναν άνθρωπο που ξέρει τα αποδυτήρια, που γνωρίζει την ψυχοσύνθεση του κόσμου, αλλά και γιατί μπορεί να δημιουργήσει μια ομάδα υψηλών απαιτήσεων χωρίς να ξοδευτούν εκατομμύρια ευρώ.

ΘΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕΙ ΑΝ: Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να μην ξανά αναφέρουν την λέξη Πρωτάθλημα, γιατί ο Ολυμπιακός πλέον έχει ξεφύγει. Θα πανηγυρίσουν στην Τούμπα αν η ομάδα φέρει έναν τίτλο και αυτός δεν είναι άλλος από το Κύπελλο. H κατάκτηση της 1ης θέσης στην φάση των play offs του Ελληνικού Πρωταθλήματος, αλλά και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

ΘΑ ΤΑ... ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΑΝ: Στον Δικέφαλο δεν θέλουν να σκέφτονται ότι μπορεί να επαναληφθεί η περσινή χρονιά. Εκεί όπου μέσα σ’ ένα μήνα χάθηκαν όλοι οι στόχοι Κύπελλο, αλλά και έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Αν η ομάδα τερματίσει πιο χαμηλά τότε οι αναταράξεις θα είναι μεγάλες στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

ΓΗΠΕΔΟ: Τούμπα 28.703 όνομα και χωρητικότητα

WEB: www.paokfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα