Σίγουρος ο Πουλίδο για Ολυμπιακό!

Σίγουρος ο Πουλίδο για Ολυμπιακό!

Θάνος Σαρρής
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Πουλίδο αισιοδοξεί για το θέμα της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό και ο δικηγόρος εμφανίζεται σίγουρος πως ο διεθνής φορ θα δικαιωθεί από τη FIFA!


Ο Πουλίδο προπονείται στην Ιταλία με το βλέμμα στην απόφαση της FIFA στις 26 του μήνα. Ο Μεξικανός φορ αισιοδοξεί πως θα φορέσει σύντομα τα ερυθρόλευκα, κάτι που τόνισε και ο δικηγόρος του. «Νομίζω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες για να βρούμε μια λύση που θα είναι υπέρ μας. Σε περίπτωση που δεν ικανοποιηθούμε από την τελική απόφαση της επιτροπής, τότε θα προχωρήσουμε στην εναλλακτική επιλογή της προσφυγής στο CAS. Ο Άλαν είναι καταρχήν ελεύθερος να παίξει στο σύλλογο που επιθυμεί, ενώ το θέμα θα λύνεται.

Υπάρχει η περίπτωση να αρνηθεί η Τίγκρες την έκδοση των απαραίτητων εγγράφων, αλλά η FIFA τις περισσότερες φορές σε τέτοιες περιπτώσεις φροντίζει να βγάλει προσωρινά χαρτιά μέχρι να λυθεί το θέμα» τόνισε αρχικό ο Χάιμε Καστίγιο Τριγέρος.

Σε ερώτηση που έγινε για το οτι η Τίγκρε υποστηρίζει ότι ο Πουλίδο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016, ο δικηγόρος του διεθνή φορ τόνισε: «Ο Άλαν έχει αντίγραφο του συμβολαίου που υπέγραψε το 2010, αλλά όχι της ανανέωσης που έγινε τον Ιούλιο του 2012. Ζητήσαμε αντίγραφο από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αλλά συνεχίζουμε να περιμένουμε την απάντησή τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι το αίτημά μας έχει απορριφθεί, απλά δεν υπάρχει απάντηση μέχρι σήμερα».

Οι Μεξικάνοι τονίζουν πως η Τίγκρες συνεχίζει να πληρώνει τον μισθό του και εκείνος συνεχίζει να τον δέχεται, αλλά ο Τριγέρος έδωσε αφοπλιστική απάντηση. «Ο Άλαν έλαβε χρήματα τον Ιούλιο, που σχετίζονται με κάποιες επιδόσεις του την προηγούμενη χρονιά. Από όσο ξέρω δεν έχει λάβει μισθούς ή μπόνους σχετικά με την τρέχουσα χρονιά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα