«Κυανέρυθροι» Ιμπαγάσα, Φούντας! (pic)

Gazzetta team
«Κυανέρυθροι» Ιμπαγάσα, Φούντας! (pic)

bet365

Ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Αριέλ Ιμπαγάσα και ο Ταξιάρχης Φούντας, που παρουσιάστηκαν από τον Ιστορικό!

Δύο μεταγραφές ολοκλήρωσε την Τετάρτη η ΠΑΕ Πανιώνιος, που απέκτησε τον Αριέλ Ιμπαγάσα και τον Ταξιάρχη Φούντα. Ο πρώτος, έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και μετά από ένα μίνι σίριαλ με την υπόθεση του, κατέληξε στον Πανιώνιο.

Σε ότι αφορά τώρα τον Φούντα ουσιαστικά «έκλεισε» την Τρίτη, όταν Πανιώνιος και Ζάλτσμπουργκ τα βρήκαν και ο νεαρός επιθετικός μέσος είναι πλέον κάτοικος Νέας Σμύρνης. Το μεσημέρι της Τετάρτης και οι δύο ποδοσφαιριστές παρουσιάστηκαν από την ΠΑΕ...

Η ανακοίνωση για την απόκτηση Ιμπαγάσα

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση μιας από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την περίοδο 2014-15 και εντάσσεται στο δυναμικό του Ιστορικού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της απόκτησης του Ταξιάρχη Φούντα:

«ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ταξιάρχη Φούντα. Ο 19χρονος (9 Απριλίου 1995) διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα