«Αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα»

Gazzetta team
«Αποφασισμένοι να τα δώσουμε όλα»

bet365

Έτοιμοι να τα δώσουν όλα για να πάρουν προβάδισμα κόντρα στην Μακάμπι είναι οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα, όπως τόνισε ο Γιώργος Ζησόπουλος.

Μια ολόκληρη πόλη ζει σε ρυθμούς Europa League, μιας και την Πέμπτη ο Αστέρας Τρίπολη θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Ο Γιώργος Ζησόπουλος λοιπόν, μιλώντας για το ματς της Πέμπτη τόνισε πως όλοι θα τα δώσουν όλα ώστε να κάνουν περήφανο τον κόσμο της ομάδας...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το παιχνίδι με την Μακάμπι θα είναι δύσκολο, όπου όμως δεν χρειάζονται πολλά λόγια, αλλά έργα την ώρα του αγώνα. Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν για γκολ και να σκοράρουμε, αλλά ταυτόχρονα να παίξουμε έξυπνα και στην άμυνα.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι και αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό στο γήπεδο, για να κάνουμε περήφανους όλους τους φίλους της ομάδας.

Σε αυτή την προσπάθεια χρειαζόμαστε και τη συμπαράσταση του κόσμου, που πρέπει να γεμίσει το γήπεδο μεταφέροντας μας τον ενθουσιασμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης»,

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα