«Στο Λονδίνο ο Μανωλάς για εξετάσεις»

«Στο Λονδίνο ο Μανωλάς για εξετάσεις»

Gazzetta team
«Στο Λονδίνο ο Μανωλάς για εξετάσεις»

bet365

Για συμφωνία της Άρσεναλ με τον Ολυμπιακό στα 11 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κώστα Μανωλά, κάνουν λόγο νέα δημοσιεύματα στην Αγγλία.

Παρά την δήλωση του Αρσέν Βενγκέρ πως η Άρσεναλ δεν είναι κοντά στην απόκτηση κανενός ποδοσφαιριστή, στην Αγγλία επιμένουν και με νέα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του Ολυμπιακού με τους Λονδρέζους για την παραχώρηση του Κώστα Μανωλά.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «caughtoffside.com», αναφέρει πως οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν με την Άρσεναλ στα 11 εκατομμύρια ευρώ και πηγαίνουν το θέμα και πιο κάτω... Τονίζουν λοιπόν, πως ο Μανωλάς θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες στο Λονδίνο ώστε να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στην Άρσεναλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα