Καλά κάνει που τους μαζεύει!

Καλά κάνει που τους μαζεύει!

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος αποδεικνύει μέσω του blog του στο gazzetta γιατί ο Ολυμπιακός κάνει καλά και τους "μαζεύει όλους" από την ελληνική αγορά!

Κατηγορείται πολλές φορές ο Ολυμπιακός ότι παίρνει «όλους» τους καλούς παίκτες από τις ελληνικές ομάδες. Κι έτσι…αποδυναμώνεται το πρωτάθλημα και δεν…μένουν καλοί παίκτες για τις άλλες μεγάλες ομάδες κλπ, κλπ!

Ας το δούμε κάπως αλλιώς…

Τον Μήτρογλου τον αγόρασε η Φούλαμ με ποσό ρεκόρ.

Τον Τοροσίδη η Ρόμα.

Τον Φετφατζίδη τον πήρε η Τζένοα.

Τους Τζιμπούρ κι Αμπντούν η Νότιγχαμ.

Τον Μανωλά τον θέλουν Άρσεναλ, Ρόμα και Γιουβέντους.

Τον Σάμαρη η Μπενφίκα.

Τον Μανιάτη μία άλλη ομάδα σημαντικού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Τον Σιόβα η Ελλάς Βερόνα (παρότι έχει να παίξει οκτώ μήνες σε επίσημο παιχνίδι).

Ο δε Ολαϊτάν αν δεν είχε την ατυχία του, θα ήταν ήδη hot όνομα στην ευρωπαϊκή αγορά.

Τι κοινό έχουν όλοι αυτοί οι παίκτες; Έπαιζαν στο ελληνικό πρωτάθλημα, βοήθησαν (κι αλλοι βοηθάνε ακόμη) τον Ολυμπιακό και προσέλκυσαν έτσι το ενδιαφέρον κλαμπ από σημαντικά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ακόμη κι από Ντε Βινσέντι και Σουμπίνιο, που ποτέ δεν φόρεσαν σε επίσημο παιχνίδι την ερυθρόλευκη φανέλα, "κάτι" πήρε ο Ολυμπιακός από ΑΠΟΕΛ και Γκαραμπάγκ

Ναι, στο υποτιμημένο απ΄όλους μας ελληνικό πρωτάθλημα, το οποίο όμως όπως αποδεικνύεταιι πάντοτε κρύβει χρυσάφι, έπαιζαν όλοι αυτοί.

Άρα; Άρα, πολύ σωστά κάνει ο Ολυμπιακός και «μαζεύει» ό,τι καλύτερο μπορεί από το ελληνικό πρωτάθλημα! Γιατί δεν θέλει πολύ απλά να χάσει το χρυσάφι που κρύβεται στην μικρή μας Λίγκα!

Κι αν κάποιοι λένε ότι ενίοτε υπερβάλλει, η απάντηση φίλοι μου είναι ότι από τις μεταγραφές που θα κάνεις, αποκλείεται να σου βγουν όλοι. Υπό τις καλύτερες των...καλύτερων συνθηκών, θα σου βγουν τα δύο τρία. Και (σχεδόν) ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις από πριν, ποιες θα σου βγουν και ποιες όχι.

Η δε γνώμη μου είναι ότι κι άλλους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορούσε να πάρει ο Ολυμπιακός. Και για να μην πω κάποιους Έλληνες, θα μνημονεύσω τον Λοντίγκιν της Ξάνθης και τον Ντε Μπλάσις του Αστέρα.

Η ουσία όμως δεν αλλάζει. Απολύτως ορθά κάνει ο Ολυμπιακός κι επενδύει σε παιδιά από το ελληνικό πρωτάθλημα. Κι είναι μαθηματικά βέβαιο ότι μέσα από Διαμαντάκο, Φορτούνη, Μπουχαλάκη και άλλους που έρχονται από πίσω, θα αναδειχθούν αστέρια που θα στηρίξουν τον Ολυμπιακό και πίσω από τα οποία θα...τρέχουν μετά οι Ευρωπαίοι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.