Νέο δημοσίευμα για Αρσεναλ και Μανωλά

Gazzetta team
Νέο δημοσίευμα για Αρσεναλ και Μανωλά

bet365

Πρόταση 8 εκατομμυρίων ευρώ έχει καταθέσει στον Ολυμπιακό η Άρσεναλ σύμφωνα με νέο δημοσίευμα στην Αγγλία, με την ομάδα του Λονδίνου να εμφανίζεται αισιόδοξοι...

Συνεχίζεται το σίριαλ με την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά από τον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα από την Αγγλία, η Άρσεναλ προσφέρει κάτι παραπάνω από 8 εκατομμύρια ευρώ (6,5 εκατομμύρια λίρες) για να κάνει δικό της τον Έλληνα αμυντικό.

Όπως τονίζει στο δημοσίευμά της η «dailymail», ο Ολυμπιακός θέλει να πουλήσει με όσα περισσότερα γίνεται τον Μανωλά, με τους Άγγλους να θεωρούν πως το ποσό που προσφέρουν καλύπτει τους «ερυθρόλευκους». Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο στην Άρσεναλ υπάρχει αισιοδοξία για θετική κατάληξη στην υπόθεση αυτή, μιας και οι Λονδρέζοι ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Βερμιούλεν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα