Η... αγωνία του Γιαννίτση για Άρη

Η... αγωνία του Γιαννίτση για Άρη

Gazzetta team
Η... αγωνία του Γιαννίτση για Άρη

bet365

Την αγωνία του για το μέλλον του Άρη εξέφρασε ο Μιχάλης Γιαννίτσης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του στην ομάδα ακόμα κι αν αγωνιστεί στη Γ' Εθνική.

Ο αμυντικός των «κιτρίνων» μίλησε αρχικά για το φιλικό με τη Γιαβόρ, λέγοντας πως: «Πιστεύω ότι κάναμε μία αξιόλογη προσπάθεια. Ίσως υπήρχε νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλύτερη εικόνα, βάλαμε περισσότερα στοιχεία από αυτά που μας έχει δείξει ο προπονητής στην προετοιμασία. Μειώσαμε τα αβίαστα λάθη και πήγαμε καλύτερα».

Ωστόσο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα... εξωαγωνιστικά θέματα της ομάδας: «Γίνεται να μην αγωνιάς για το μέλλον; Σήμερα ήταν το παιχνίδι και έπρεπε να έχουμε το μυαλό μας εδώ 100%. Από κει πέρα δεν είναι στο χέρι μας. Μεταξύ μας οι παίκτες το συζητάμε που και που. Από και κει και πέρα δεν έχουμε ενημέρωση από κανένα. Ό,τι ακούμε και διαβάζουμε κι εμείς», ήταν τα λόγια του.

Ενώ για το αν θα παραμένει στον Άρη σε περίπτωση που πάει στη Γ' Εθνική, είπε: «Το αν θα μείνω εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Δεν μπορώ να πω τώρα αν θα μείνω ή όχι».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα