Καλαϊτζίδης: «Δεν ξέρω για Γ' Εθνική»

Καλαϊτζίδης: «Δεν ξέρω για Γ' Εθνική»

Gazzetta team
Καλαϊτζίδης: «Δεν ξέρω για Γ' Εθνική»

bet365

Ικανοποιημένος έδειξε από την εικόνα του Άρη στο πρώτο φιλικό τεστ με τη Γιαβόρ ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, που τόνισε ότι δεν γνωρίζει τίποτα περί Γ' Εθνικής, ενώ περιμένει μεταγραφές και... πληρωμές.

Ο τεχνικός των «κιτρίνων» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα πως: «Κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα έδειξε τα αγωνιστικά στοιχεία που θέλουμε να την χαρακτηρίζουν. Αγωνιστικότητα και άμυνες σε όλους τους χώρους του γηπέδου ώστε να εγκλωβίζουμε τους αντιπάλους, να κλέβουμε την μπάλα και να τους βρίσκουμε ανοργάνωτους. Να έχουμε την κατοχή για να ορίζουμε και τον ρυθμό του αγώνα. Το επίπεδο της προσπάθειας των παιδιών ήταν πολύ καλό. Ο χρόνος δουλεύει για τα παιδιά αυτά και κατ’ επέκταση για τον Αρη. Εκτιμώ ότι με τις προσθήκες θα είμαστε πολύ καλύτερα».

Σχετικά με τα σενάρια περί Γ' Εθνικής, ανέφερε ότι: «Δεν έχω ενημέρωση κι απ’ ότι γνωρίζετε προσπαθώ να μη αποπροσανατολιστώ και εγώ και ο αποδυτηριακός μας χώρος. Είναι δύο διαφορετικοί άξονες».

Για τις πληρωμές, είπε πως: «Αύριο θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα»

Ενώ σε νέα ερώτηση για τη Γ' Εθνική, απάντησε: «Ανεξαρτήτου κατηγορίας ο Αρης θα πρέπει να έχει μία ομάδα τέτοια που πρωτίστως θα πρέπει να εκπληρώσει με επιτυχία τις προσδοκίες του κόσμου. Ο Αρης πρέπει να είναι Αρης παντού. Δεν έχω σκεφτεί εγώ τι θα κάνω. Πρέπει να δούμε και τις προϋποθέσεις που θα υπάρχουν».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα