Τέλος στα φιλικά με ισοπαλία για Εργοτέλη

Δημήτρης Τομαράς
Τέλος στα φιλικά με ισοπαλία για Εργοτέλη

bet365

Το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του Εργοτέλη έληξε ισόπαλο. Οι Ηρακλειώτες έμειναν στο 1-1 με τον ΑΟ Χανίων στο γήπεδο Περιβολίων.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από το γκολ του Χαντί (51’) και εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πάγκαλου (68’). Ο Εργοτέλης είχε και δύο δοκάρια με τους Παμλίδη (56’) και Κοζορώνη (85’). Η πρώτη καλή φάση του ματς ήταν στο 16’ . Ένα δυνατό σουτ του Γιουσούφ αποκρούστηκε από τον Ρίζο. Στο 18’ ένα δυνατό σουτ του Χαντί από το ύψος της μεγάλης περιοχής πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Στο 48’ ο Ρίζος μπλόκαρε το πλασέ του Άλαν.

Στο 51’ το πλασέ του Χαντί από το ύψος του πέναλτι κατέληξε στα δίχτυα και την δεξιά γωνία του Ρίζου. Στο 56’ μετά από ένα δυνατό σουτ του Παμλίδη, η μπάλα τράνταξε το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΑΟΧ. Στο 58’ ο Χαντί έκανε νέο πλασέ από το ύψος του πέναλτι. Ο Ρίζος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 68’ έγινε το 1-1. Σκόρερ ο Πάγκαλος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 85’ μετά από μία δυνατή εκτέλεση φάουλ του Κοζορώνη, ο Ρίζος δεν κατάφερε να συγκρατήσει την μπάλα, που κατέληξε στο δεξί του δοκάρι.

Εργοτέλης: Τσέρνι (64’ Καβουσάκης), Ρέντζας (46’ Τζανακάκης), Γιοβάνοβιτς (63’ Σαϊνάτι), Μέγι, Πίτσος (46’ Λυκογιάννης), Κοζορώνης (86’ Στογιάνοβιτς), Στράους (46’ Καζναφέρης), Χαντί (64’ Μπουρσέλης), Άλαν (57’ Μπρούνο), Γιουσούφ και Δωματάς (46’ Παμλίδης).
ΑΟΧ: Ρίζος, Παγώνης, Κοντέων, Γκότοβος, Μανωλάς, Συλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Καραγιάννης, Καραλής, Πάγκαλος και Ντο Κάρμο.
Έπαιξαν και οι: Εσόνο, Γκούμας, Οικονομόπουλος, Γουέλκαμ, Λαζαρόφσκι, Νύκταρης και Ταταράκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα