Αλαφούζος για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

Gazzetta team
Αλαφούζος για Ολυμπιακό και Μαρινάκη!

bet365

Ο Γιάννης Αλαφούζος σχολίασε με τον δικό του τρόπο την επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και τις δηλώσεις του Βαρθολομαίου!

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, με ένα... αιχμηρό tweet αναφέρθηκε στην επίσκεψη του Ολυμπιακού στο Πατριαρχείο, πριν το φιλικό με την Φενέρμπαχτσε. Αφορμή για τη συγκεκριμένη τοποθέτησή του ήταν κάποιες δηλώσεις του Πατριάρχη Βαρθολομαίου για τον Ολυμπιακό. «Χαίρομαι ιδιαιτέρως που υποδέχομαι την ομάδα σας, τον Ολυμπιακό! Έχετε αποδείξει ότι η ευγενής άμιλλα και ο ευγενής αγώνας είναι ο στόχος και είστε νικητές», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Αλαφούζος, από τον λογαριασμό του στο twitter "ανέβασε" εικόνα με τις συγκεκριμένες δηλώσεις και έγραψε: «Όταν το μαύρο βαφτίζεται άσπρο... Εξασφαλίζει θέση στον παράδεισο ή το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου βίου;»

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έγραψε σε ξεχωριστά tweets τις δηλώσεις του Οικουμενικού Πατριάρχη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα