Ανοιχτό για Μανωλά, Μανιάτη και Χολέμπας

Ανοιχτό για Μανωλά, Μανιάτη και Χολέμπας

Δημήτρης Τομαράς
Ανοιχτό για Μανωλά, Μανιάτη και Χολέμπας

bet365

Εξακολουθεί να είναι πιθανή η πώληση των Μανωλά, Μανιάτη και Χολέμπας και ειδικά των δύο πρώτων. Τελειώνει μέχρι την Δευτέρα του Μπενίτες.

Η Άρσεναλ συνεχίζει να πιέζει για τον Κώστα Μανωλά, όπως και άλλες ομάδες κυρίως από την Ιταλία, ενώ οι αγγλικές... σειρήνες δεν έχουν πάψει να ηχούν για τον Γιάννη Μανιάτη. Την ίδια στιγμή είναι ακόμα ανοιχτά και το θέμα του Χοσέ Χολέμπας καθώς έχει ακόμα ζήτηση από το εξωτερικό. Τα πάντα πρόκειται να ξεκαθαρίσουν έως την επόμενη εβδομάδα. Σχετικά με τον Χόρχε Ντάνιελ Μπενίτες, που είναι στην Ελλάδα από το μεσημέρι του Σαββάτου εφόσον όλα πάνε καλά η μεταγραφή του θα τελειώσει έως την Δευτέρα.

To Gazzetta.gr σας είχε προϊδεάσει πάντως από την Τετάρτη για την πιθανή ανατροπή δεδομένων στον φορ με ένα όνομα που δεν είχε δει το φως της δημοσιότητας. Τότε είχαμε σημειώσει πως ως προς τον φορ ορισμένες πηγές έκαναν λόγο και για ενδεχόμενη... ανατροπή με άλλο όνομα που δεν έχει διαρρεύσει. Επίσης την Πέμπτη είχαμε επανέλθει επιμένοντας για την... διαφοροποίηση στο θέμα του στράικερ ενώ την Παρασκευή σας είχαμε αναφέρει για έρευνα για φορ στην Λατινική Αμερική.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα