Έτοιμη η Καλλονή γα την Μπαλικεσιρσπορ

Γιώργος Βροντάκης
Έτοιμη η Καλλονή γα την Μπαλικεσιρσπορ

bet365

Η Καλλονή αναχώρησε για την Τουρκία και το Μπαλικεσιρ όπου την Κυριακή θα αντιμετωπίσει σε φιλική αναμέτρηση την τοπική Μπαλικεσιρσπορ στις 18:00.

Ο Γιάννης Ματζουράκης πήρε μαζί του 21 ποδοσφαιριστές για τον τελευταίο φιλικό αγώνα της Καλλονής πριν την πρεμιέρα της Superleague και είναι οι: Μανούσος, Μπουρούς, Κριπιντίρης, Βλαστέλλης, Χωριανόπουλος, Αναστασιάδης, Χογκ, Δαύκος, Στεφάνοβιτς, Αλεξιτς, Γιουκαρής, Γιώργου, Κύπρου, Γιορέντε, Αγρίτης, Μπαρέρα, Λεοζίνιο, Κειτά, Αντέτζο, Βαλιός, Μίνγκας

Η Καλλονή ταξιδεύει αυτή την ώρα για το Αιβαλί και από εκεί θα μεταβεί οδικώς για το Μπαλίκεσιρ όπου και θα διαμείνει μέχρι και την Δευτέρα το απόγευμα που θα αναχωρήσει πίσω για την Μυτιλήνη. Οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν την τελευταία τους προπόνηση πριν την αυριανή αναμέτρηση σήμερα το απόγευμα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα