Ο Σαββίδης... φρενάρει τον Αμπντούν!

Ο Σαββίδης... φρενάρει τον Αμπντούν!

Gazzetta team
Ο Σαββίδης... φρενάρει τον Αμπντούν!

bet365

Αρνητικός για τη μεταγραφή του Τζαμέλ Αμπντούν στον ΠΑΟΚ εμφανίζεται να δείχνει ο Ιβάν Σαββίδης, αφού φέρεται να ενημερώθηκε για... άστατη ζωή του Αλγερινού.

Τα σενάρια που ήθελαν τη μεταγραφή του Αλγερινού μέσου στον Δικέφαλο να... χαλάει, φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται. Μπορεί οι Θεσσαλονικείς να έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ κι ένα τετραήμερο με τον παίκτη, η υπόθεσή του ωστόσο εξακολουθεί να παραμένει στον «αέρα» κι ο λόγος δεν είναι άλλος από τον... Ιβάν Σαββίδη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εμφανίζεται να δείχνει αρνητικός στην έλευση του πρώην άσου του Ολυμπιακού, αφού φέρεται να έχει ενημερωθεί για άστατη εξωγηπεδική ζωή του Αμπντούν και οι πιθανότητες πλέον να ντυθεί στα ασπρόμαυρα ο 28χρονος χαφ, δεν είναι όπως όλα δείχνουν με το μέρος του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα